x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pitzi la plajă-n sufragerie!

Pitzi la plajă-n sufragerie!

09 Aug 2008   •   00:00
Pitzi la plajă-n sufragerie!

Astăzi avem una bucată piţipoancă întinsă la orizontală – pe canapea – şi pe(r) verticală – la perete. Pitzi Perversa aşa cum s-a autointitulat duduia. Pozele făcute în costum de baie în pat sînt de mare senzaţie şi de mare angajament.



Astăzi avem una bucată piţipoancă întinsă la orizontală – pe canapea – şi pe(r) verticală – la perete. Pitzi Perversa aşa cum s-a autointitulat duduia. Pozele făcute în costum de baie în pat sînt de mare senzaţie şi de mare angajament. Cum o fi oare să faci plajă în casă, pe patul din sufragerie?! Că altfel, de ce şi-ar fi luat ţinuta de aruncat în valuri? Ca o Pitzi veritabilă şi-a fotografiat şi boticul, şi popoul. Ce mi-e una, ce mi-e alta... Apoi, cu mobilul personal, iaca poz(n)a! Iat-o la oglindă-n baie, bucuroasă nevoie mare. Cam asta se pare c-o taie, dacă se ţine de burtă. Sau ar putea, la o adică, să aibă o nevoie mică. Nici o problemă, dragă, buda e aproape! Poţi continua şedinţa foto!

La gazetă!

Specialiştii în bun-simţ au constatat o creştere îngrijorătoare a numărului de piţipoance şi piţiponci. Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea. (D. Stoica)

×
Subiecte în articol: pitzi