x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Popeye Marinarul modern vine din Egipt. Vezi cum arată bicepşii lui Moustafa Ismail, care urăşte...spanacul (GALERIE FOTO)

Popeye Marinarul modern vine din Egipt. Vezi cum arată bicepşii lui Moustafa Ismail, care urăşte...spanacul (GALERIE FOTO)

12 Sep 2012   •   17:27
Popeye Marinarul modern vine din Egipt. Vezi cum arată bicepşii lui Moustafa Ismail, care urăşte...spanacul (GALERIE FOTO)

Moustafa Ismail, un culturist originar din Egipt, in varsta de 24 de ani, poate fi considerat Popeye Marinarul al zilelor noastre. Acesta a fost inclus in Cartea Recordurilor drept omul cu cei mai mari bicepsi, circumferinta acestora, fiind, atentie, de 78,7 centimetri!

Big.Mo, care a emigrat in SUA in urma cu 5 ani, in cautarea conditiilor care sa ii permita sa isi "lucreze" cat mai bine muschii, a declarat, amuzat, conform Daily Mail, ca uraste spanacul, care nu se regaseste in dieta sa zilnica.

Moustafa, fiul unui campion egiptean la culturism, nu a exclus genetica din aceasta ascensiune, punand-o insa la egalitate cu regimul strict pe care il urmeaza si care ii permite sa ridice, lejer, 225 de kilograme: 1,5 kilograme de carne pui, aproape 800 de grame de carne de vita sau peste, alternativ, doi litri de apa si trei litri de shake-uri pe baza de proteine.

×