x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Premieră cinematografică / Harry Potter provoacă isterie în Londra (Video)

Premieră cinematografică / Harry Potter provoacă isterie în Londra (Video)

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Iul 2009   •   00:00
Premieră cinematografică / Harry Potter provoacă isterie în Londra (Video)

Lumea magică a Hogwarts School - ultimele aventuri - a fost dezvăluită în premieră publicului aseară la Londra. Pe o ploaie torenţială vedetele au sosit şi au dat startul la cel mai aşteptat eveniment cinematografic al anului - Harry Potter and the Half-Blood Prince. Pelicula va rula în cinematografe începând cu 15 iulie.



Mii de oameni au aşteptat în ploaie să cumpere un bilet la cel mai nou episod din seria Harry Potter. Aşteptarea lor nu a fost una zadarnică. Chiar dacă vremea a fost deosebit de câinoasă, vedetele filmului i-au întâmpinat pe fani, şi-au strâns mâinile şi au acordat autografe mai mine de o jumătate de oră.

Dacă Vaniel Radcliffe a apărut la premieră îmbrăcat într-un costum retro, vraja a fost împrăştiată în mulţime de seducătoarea Emma Watson. Interpreta lui Hermione Granger a sosit la eveniment îmbrăcată în stilul anilor '70, într-o rochie lungă până în pământ semnată parcă de  Ozzy Clarke. Emma nu s-a sfiit nici să îşi arate publicului goliciunea superbului corp, ea fiind surprinsă de fotografi în ipostaze destul de "fierbinţi" în timp ce acorda autografe.


Harry Potter and the Half-Blood Prince nu rămâne ultima apariţie a lui Harry Potter pe marile şi micile ecrane. "Deathly Hallows", ultima carte din seria Harry Potter, a fost împărţită în două filme. Prima parte va fi gata în noiembrie 2010, iar a doua în iulie 2011. Până atunci...răbdare şi tutun!

 

×
Subiecte în articol: magazin harry potter