x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Primele zece vile de lux din Bucureşti valorează circa 20 milioane de euro

Primele zece vile de lux din Bucureşti valorează circa 20 milioane de euro

de Veronica Micu    |    09 Iun 2008   •   00:00
Primele zece vile de lux din Bucureşti valorează circa 20 milioane de euro

12:00 • Cele mai scumpe zece vile scoase la vânzare în Bucureşti şi zonele limitrofe valorează peste 19 milioane euro. Potrivit unui top realizat de o companie imobiliară românească, pe primul loc este o locuinţă din zona Băneasa, pentru care proprietarii cer 4,35 milioane de euro.

Cele mai scumpe zece vile scoase la vânzare în Bucureşti şi zonele limitrofe valorează peste 19 milioane euro. Potrivit unui top realizat de o companie imobiliară românească, pe primul loc este o locuinţă din zona Băneasa, pentru care proprietarii cer 4,35 milioane de euro.

TOP TEN. Potrivit reprezentanţilor companiei, locaţia este elementul primordial care dă valoare unei proprietăţi, iar nordul capitalei rămîne în continuare cea mai căutată zonă pentru dezvoltatorii imobiliari, cu precadere în segmentul de lux. „Primul loc în acest clasament este ocupat de o vila amplasată în zona Băneasa, în apropierea pădurii. Preţul final al vilei, întinsă pe un teren de 4.000 mp, cu o suprafaţă construită de 1.200 mp şi construită pe subsol + parter + etaj, cu dotări precum piscină acoperită, bar, saună, fitness sau cinema, plus un teren de tenis se ridică la 4,35 milioane de euro”, susţin reprezentanţii imobiliari. Pe locul al doilea se clasează o altă vilă din Băneasa, amplasată în apropierea Şcolii Americane şi a pădurii Băneasa, cu un preţ de vînzare de 3,2 milioane de euro. Pe locul trei în clasament se află un imobil, localizat în zona rezidenţială Snagov, în complexul Pacea, cu deschidere la lac şi o suprafaţă totală de teren de 5.000 mp şi suprafaţă construită 1.000 mp. Preţul final al acestei vile ajunge, potrivit reprezentanţilor companiei imobiliare, la circa trei milioane de euro. A patra poziţie este ocupată de o vilă aflată în zona Băneasa, cu o suprafaţă de teren de 1.150 mp şi o suprafaţă construită de 420 mp şi cu un preţ de vânzare de 1,8 milioane de euro, urmată pe locul cinci tot de o vilă din Băneasa, cu un preţ de 1,5 milioane de euro.Pe locul şase este situată o vilă tot din zona Băneasa, evaluată la acelaşi preţ cu cea de pe poziţia cinci, iar locul şapte este ocupat de un imobil din zona Băneasa-Pipera, care dispune de 1.600 mp de teren, cu o suprafaţă construita de 475 mp din care 400 mp utili. Preţul final ajunge la 1,3 milioane de euro. Locul opt este deţinut de o vilă din Băneasa, cu o suprafaţă de 600 mp de teren şi 450 mp construiţi, iar finisajele şi dotările ridica valoare imobilului la preţul de 1,25 milioane de euro. Pe poziţia a noua, un alt imobil din zona Băneasa se înscrie în top. Vila construită pe 425 mp din cei 600 mp de teren este structurata pe parter + etaj + mansardă are un preţul de vânzare de 900.000 euro. Ultima poziţie, a zecea, este ocupată de o vilă din Băneasa-Pipera, care are un preţ final de 650.000 de euro.

×