x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Primul pas - Gesturile tradeaza dorintele

Primul pas - Gesturile tradeaza dorintele

26 Mai 2005   •   00:00

Unu si cu una fac doi. Si ca sa punem o data pentru totdeauna punctul pe "G", sa afle toti barbatii ca doar li se pare ca detin controlul, pentru ca de fapt femeia e cea care da tonul.

  • de MIRUNA MIHALCEA
  • PUNCTUL PE "G"
  • Gesturile arata ca, desi femeile vor sa lase impresia ca pot fi dominate, ele sunt de fapt cele care decid in ce termeni se desfasoara relatia de cuplu
    Pentru orice flirt e nevoie de doi. Numai ca nici un flirt nu se prea "poate" decat daca femeia vrea si daca ia taurul de coarne. De data asta n-o spunem pentru ca suntem noi feministe, ci pentru ca specialistii asa au stabilit. Cine e interesat n-are decat sa studieze cateva indicii legate de gesturi. Sau, cum le place sa spuna celor care se dau mari in asertiuni oratorice, legate de limbajul trupului.

    RECIPROCA. Peter Collett, in "Cartea Gesturilor", ne lamureste in privinta disponibilitatilor noastre. In special, cele sexuale. Pentru ca majoritatea semnalelor emise, constient sau nu, de femei si de barbati, in public sau in intimitate, tine de pofte, dorinte, inclinatii, atractie, respingere sau amanare. Si toate se-nvart in jurul sexului. Iar reciproca "se pune". Daca trupul femeii se constituie la un moment dat intr-un girofar care-si anunta agresiv dorintele, barbatul, subiectul a carui atentie e asaltata de girofarul cu pricina, va raspunde fara doar si poate.

    MUSCHI SI PAR VS. COAPSE SI FUND. Specialistii au stabilit ca abundenta parului facial si a celui de pe piept, vocea profunda si trupul musculos in cazul barbatilor si sanii generosi, coapsele si fundul de asemenea, in cazul femeilor, reprezinta principalele "caracteristici tehnice" in functie de care o categorie se orienteaza catre cealalta. Pe acest principiu, se pare ca domnii cauta o partenera a carei constitutie usor robusta sa le asigure o productie sigura si sanatoasa de progenituri. Pe de alta parte, damele se uita-ntai la buzunar. Si nici nu e de condamnat, pentru ca nu interesul egoist ar motiva alegerea, ci cel perfect justificat. Un astfel de exemplar se anunta a fi capabil sa ofere protectie si siguranta familiei. In cazurile fericite in care legatura dama sanatoasa - domn realizat se-ncheaga, atunci consecintele sunt urmatoarele: ea va cauta o relatie extraconjugala cu un partener bine facut, salbatic si agresiv, iar el va cauta o fetiscana cu trup de viespe.

    GESTURI DE REGLAJ. Instinctiv, toti ne cunoastem atributele si tot instinctiv cautam sa remediem neajunsurile si sa vindecam complexele. De aia ajungem la situatii caraghioase in care barbatii se-nfoaie ca niste curcani orgoliosi, scotand pieptu’ la-naintare, departand picioarele si ridicand tonul, doar - doar o remarca domnisoara ca el e barbatul. Ea, pe de alta parte, se retrage-ntr-un coltisor ca o mimoza speriata, isi freaca manutele transpirate de emotie si apleaca-ntr-o parte capsorul, a supunere. E ca si cum ar scrie pe ea: "Sunt disponibila". Si uite-asa-ncepe actiunea de "curtat".

    LEK-UL. Lek-ul este, in lumea animala, echivalentul unui club de noapte unde se-aduna persoanele singure in vederea unei imperecheri ulterioare. Animalele care se aduna in lek-uri nu seamana deloc intre ele, asa ca se duc cam ca la targ, unde oferta e vasta si fiecare poate alege ce-i pe gustul sau, in functie de cat de iscusit a fost "produsul" in a-si face reclama. La fel se petrece si-n cluburile de noapte. Se vorbeste tare, se rade zgomotos, se umbla pe jumate dezbracat. O data ca sa te bucuri de vizibilitate intr-un loc intunecat si a doua oara ca semnalul tau de disponibilitate sa ajunga unde trebuie.

    OCHII SI SURASUL. Printre semnalele de mare angajament pe care femeile le trimit barbatilor se numara mesajele transmise prin priviri. Fugare, piezise, insistente, misterioase, rusinoase, insinuante, agresive. Unde mai pui fluturarea nevinovata a genelor care mascheaza o privire languroasa, alaturi de tuguierea excitanta a buzelor, de muscatul lor "vinovat" sau de umezirea lor orgasmica… Iar un zambet in coltu’ gurii echivaleaza incontestabil cu o invitatie la apropiere. Evident, pentru ca strategia sa dea roade, zambetul complice nu trebuie confundat cu rasul cu gura pana la urechi, care-ti poate asigura, eventual, doar renumele de mascarici.

    SEXISME - Anuska

    Tandru Si delicat

    Vreau sa fii tandru si delicat. Sa ma faci sa cred ca sunt o printesa plapanda si blajina, care a reusit sa transforme o bruta intr-un print gingas. Sa ma faci sa cred ca sunt o floare rara care-ti fura inima, de care te-ndragostesti iremediabil, dar care, o data dezradacinata, se ofileste de durere. Asa ca tu, tandru si delicat, precum Narcis in oglinda lacului, nu te mai dezlipesti de floarea rara pe care o dezmierzi, tandru si delicat, ca pe propria-ti proiectie de dragoste.

    Vreau sa fii tandru si delicat. Sa ma lasi, dulce si-alintata, sa cersesc din priviri atingerea ta calda si nesigura. Lasa-ma sa fiu o raza de soare fierbinte si tu fii ploaia mea de vara. Lasa-ma sa fiu o copila inocenta si fii tu primul care-mi perverteste diabolic gandurile curate si simtamintele fara de pacat. Dar tu sa fii tandru si delicat, in timp ce copila nestiutoare se-arunca-n bratele unei desfatari noi, ca drumetul insetat intr-o oaza de apa limpede.

    Tu sa continui sa fii tandru si delicat, cand buzele mele s-or plimba iuti si febrile pe trupul tau supus. Sa fii tandru si delicat cand trupul meu o sa te roage fierbinte sa-l framanti precum framanta gospodina aluatul. Sa fii tandru si delicat si sa ma lasi sa gust pacatul dulce al placerii.

    Si, la sfarsit, lasa-ma singura, ametita si derutata, sa descopar ce poveste mincinoasa am cladit, tandru si delicat.

    Vei ramane, probabil, singura bruta pe care mi-am dorit s-o transform intr-un print gingas, intr-o minciuna. Daca ai fost suficient de abil, incat sa pervertesti trainic o minte neprihanita, vei fi probabil ultima minciuna tandra si delicata.
    ×
    Subiecte în articol: delicat tandru