x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţul Harry se plânge că nu-şi poate găsi soţie... Şi se pregăteşte să iasă în oraş cu bunica sa, regina

Prinţul Harry se plânge că nu-şi poate găsi soţie... Şi se pregăteşte să iasă în oraş cu bunica sa, regina

15 Mar 2012   •   12:54
Prinţul Harry se plânge că nu-şi poate găsi soţie... Şi se pregăteşte să iasă în oraş cu bunica sa, regina

Printul Harry al Marii Britanii, aflat intr-un turneu in America de Sud care sa promoveze aniversarea a 60 de ani de domnie a bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, a declarat intr-un interviu ca viata de print nu este chiar ca in povesti, mai ales cand vine vorba de gasirea unei sotii, o sarcina pe care o vede destul de dificila.

"A fi print nu este atat de grozav pe cat ai crede. Sunt multe obligatii de indeplinit si nu foarte multe satisfactii. Uite, am 27 de ani si, desi nu pot spune ca imi caut o sotie, ma gandesc totusi ca sunt putine femei care sa-si poata asuma acest rol", a declarat printul.

Harry a facut un amplu periplu in statele caraibiene, ajungand acum si in Brazilia, unde isi reprezinta "bunica si tara".

"A fost o experienta grozava sa fac acest turneu, in care mi-am reprezentat bunica si tara. Intampinarea de care am avut parte a fost una foarte calda si entuziasta. De asa ceva ma asteptam sa aiba parte poate doar David Beckham", a spus printul.

Acesta a adaugat ca, la aniversarea de 60 de ani de domnie, intentioneaza sa scoata regina Angliei in oras.

"Cand ma intorc, o sa ne adunam toti nepotii ei si o sa facem ceva distractiv, poate o scoatem in oras, nu stiu. Este o bunica fantastica si o femeie deosebita. Este o onoare pentru mine sa dau startul acestei aniversari. Am constatat ca este foarte populara in toate tarile pe care le-am vizitat. Entuziasmul oamenilor care au vorbit despre ea m-a uimit, nu credeam ca este atat de populara. In fond, pentru mine, ea e doar mamaie", a mai spus Harry.

×
Subiecte în articol: prinţul harry