x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prinţul William a întrecut-o pe Kate la canotaj, într-o cursă regală de zile mari

Prinţul William a întrecut-o pe Kate la canotaj, într-o cursă regală de zile mari

05 Iul 2011   •   10:18
Prinţul William a întrecut-o pe Kate la canotaj, într-o cursă regală de zile mari

Ducele si Ducesa de Cambridge au avut parte de o alta zi plina in timpul primei vizite oficiale a cuplului in Canada. Ei s-au intrecut cu toata forta intr-o cursa de caiac-canoe, care a avut loc pe Insula Prince Edward, competitie castigata de echipajul printului William. Desi gurile rele ar spune ca, asa cum se cade unui print, ar fi trebuit sa o lase pe ducesa sa castige, William a fost cat se poate de franc. 'Nu exista cavalerism in sport', i-a spus printul sotiei sale la sfarsitul cursei, felicitandu-si echipajul care i-a adus victoria cu numai o jumatate de lungime avans

Kate Middleton a fost, insa, la fel de competitiva, spunand echipei sale ca a facut tot posibilul sa il infranga pe William. 'Kate era la carma barcii cand ne-am indreptat spre linia de start, insa a poi a hotarat ca vrea sa vasleasca. Chiar voia sa il intreaca pe William', a spus Jessica Van Outwekerk, coechipiera a Ducesei de Cambridge, citata de publicatia britanica The Telegraph. Kate a mai spus echipajului ca s-a simtit putin sub presiune deoarece nu era chiar straina de acest sport. Ducesa s-a inscris in urma cu patru ani intr-un echipaj de canotaj care isi propusese sa traverseze Canalul Manecii, antrenandu-se pentru o vreme cu acesta. Ea a renuntat atunci la cursa la sugestia Casei Regale, care era ingrijorata de publicitatea pe care ar fi atras-o acest eveniment.

La finalul competitiei, Kate si William s-au felicitat reciproc si s-au imbratisat, printul fiind rasplatit cu o sticla de sampanie si o medalie. 'Inainte de cursa, ne-a aduna pe toti si ne-a zis «Vreau sa castig asta». A spus ca Ducesa a mai facut asta inainte, insa pentru el este prima data. A fost foarte incantat cand a castigat, a salutat publicul ridicand padela in aer', a povestit unul dintre coechipierii printului.

×