x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prison Break

Prison Break

07 Sep 2007   •   00:00

Serialul american care a dat naştere unui adevărat fenomen in lumea intreagă debutează din 10 septembrie la Pro TV.

10,5 milioane de telespectatori in SUA


Serialul american care a dat naştere unui adevărat fenomen in lumea intreagă debutează din 10 septembrie la Pro TV. Considerat cel mai de succes proiect al momentului, căştigător in 2006 al Premiului People’s Choice pentru cel mai bun serial şi avănd la activ două nominalizări la Premiile Globul de Aur in 2006 - pentru cel mai bun serial de televiziune şi cel mai bun actor (Wentworth Miller), serialul "Prison Break" a dat naştere unui adevărat curent in ţările in care este difuzat. Aşteptat cu mare interes şi de publicul din Romănia, "Prison Break" va capta atenţia telespectatorilor cu o poveste intrigantă.

Michael Scofield, interpretat de seducătorul Wentworth Miller, inscenează jaful unei bănci pentru a ajunge la aceeaşi inchisoare in care se află fratele său mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell). Condamnat la inchisoare pe viaţă pentru o crimă pe care nu a comis-o, Lincoln işi aşteaptă execuţia in Penitenciarul Fox River. Michael insă pune in aplicare, pas cu pas, un plan elaborat de evadare pentru el şi fratele său. Povestea se complică atunci cănd la mijloc intervin interese financiare şi politice, dar şi conspiraţii guvernamentale.

AUDIENŢE. Lansat la 29 august 2005, in Statele Unite, episodul-pilot al serialului a inregistrat audienţe-record: a străns in faţa televizoarelor 10,5 milioane de americani, succes care nu mai fusese inregistrat din 1998, de la difuzarea primelor episoade ale serialelor "Melrose Place" şi "Ally McBeal". Acest lucru i-a determinat pe producători să lărgească proiectul iniţial, stabilit la 13 episoade. In prezent, se filmează sezonul al treilea.

Celebra revistă Entertainment Weekly l-a prezentat ca fiind "unul dintre cele mai bune seriale din 2005", in timp ce New York Times l-a catalogat drept "cea mai originală şi mai intrigantă producţie a anului".Â

×
Subiecte în articol: serial