x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Profesionistii se intorc

Profesionistii se intorc

01 Iul 2005   •   00:00
Profesionistii se intorc

TE:EVIZIUNE
Eugenia Voda mizeaza pe senzationalul normalitatii
TE:EVIZIUNE
Eugenia Voda mizeaza pe senzationalul normalitatii

La inceputul lunii, Eugenia Voda revine pe micile ecrane cu emisiunile din ciclul "Profesionistii". Invitatul primei emisiuni va fi C.T. Popescu.

TVR 1 anunta, incepand cu 2 iulie, o serie de editii speciale ale unei emisiuni devenite o "marca inregistrata" a postului public: "Profesionistii", realizata de Eugenia Voda. Noutatea este ca - spre deosebire de anii trecuti, cand emisiunea a fost difuzata mereu pe la miezul noptii, in diverse zile ale saptamanii - acum TVR 1 o va programa, surpriza, surpriza!, tocmai in spatiul vacant al "Surprizelor...", adica sambata seara, la ora 22:00.

SURPRIZA. Ce spune Eugenia Voda: "Intr-o oarecare masura, e o surpriza si pentru mine. Dupa o calatorie de cateva luni prin lumea larga (fara nici o legatura cu televiziunea), la intoarcerea mea de la... Honolulu - pe unde mergeam, prin tara sau prin Bucuresti, pana si in Piata Amzei, eram intrebata, invariabil, «Cand e emisiunea?». Drept care, desi n-aveam de gand, am cedat presiunii populare, cum s-ar spune, si iata-ma! La urma-urmelor, imi face placere sa-mi daruiesc vara celor care iubesc «Profesionistii». In plus, vom avea prilejul sa vedem, impreuna, daca si cat de adevarate sunt cateva idei preconcepute, de tipul: vara, lumea nu se uita la televizor!; sau: sambata seara, lumea vrea sa se distreze, nu vrea altceva! sau: in contextul unei lungi veri fierbinti, cel putin la figurat, in care cazanul politicii duduie, incins, ce sansa au niste discutii «normale»? Ramane de vazut! Mizam pe senzationalul normalitatii!".

INVITATI. Pentru inceput, emisiunea Eugeniei Voda va avea 10 episoade estivale - cu invitati din diverse zone. Primul dintre invitati este un jurnalist de marca, ziaristul Cristian Tudor Popescu.

"Imi face placere sa-mi daruiesc vara celor care iubesc «Profesionistii».Mizam pe senzationalul normalitatii!"
Eugenia Voda, realizatoare tv

Â

Numai iubirea a murit, traiasca Lacrimi de iubire


Actorii din "Numai iubirea" au fost salutati de zeci de mii de fani
Actorii din "Numai iubirea", prima telenovela romaneasca, au venit sa-si salute miile de fani adunati in Piata Constitutiei.

Devenita un adevarat fenomen, telenovela care i-a avut in rolurile principale pe Corina Danila si Alexandru Papadopol si-a luat la revedere de la fani in cadrul evenimentului "Numai iubirea. Pentru totdeauna", prezentat de Lucian Viziru, la care au participat actorii din serial si trupa HiQ, relateaza Mediafax.

MITING. De la ora 15:00, actorii au inceput sa soseasca in mijlocul multimii adunate, in ciuda caldurii, in centrul Capitalei. Rand pe rand au pasit pe covorul rosu, au oferit autografe si si-au imbratisat fanii, in mare parte copii si adolescenti. Iurie Darie, Anca Pandrea, Tora Vasilescu, Sebastian Papaiani, Lili Sandu, Oana Zavoranu, Adela Popescu, Dan Bordeianu, Corina Danila, Alexandru Papadopol, micuta Bianca Neagu si toti ceilalti actori au urcat pe scena si au cantat alaturi de Pepe si de fani tema muzicala a serialului, "Numai iubirea".

SPECTACOL. De-a lungul spectacolului, care a durat aproximativ trei ore, au cantat piese indragite de fanii serialului HiQ, Lili Sandu, Adela Popescu, Dan Bordeianu, Alexandru Papadopol, Lucian Viziru si, bineinteles, Pepe.

Intrebati de Lucian Viziru care au fost cele mai frumoase momente din serial, actorii principali au povestit publicului cateva detalii despre ce a insemnat pentru ei "Numai iubirea". Corina Danila a declarat ca a fost impresionata de numarul mare al fanilor veniti in toate orasele unde a calatorit cu Caravana "Numai iubirea", in timp ce Alexandru Papadopol a spus ca isi aminteste de scenele de sarut din serial - "grele", dar si "frumoase".

Desi duminica a fost difuzat ultimul episod din "Numai iubirea", fanii serialului nu au de ce se plange. In curand, postul Acasa le va oferi o noua telenovela, intitulata "Lacrimi de iubire", care va reuni cativa dintre actorii primei telenovele romanesti. Tema muzicala a noii telenovele se numeste "Lacrimi de iubire" si este interpretata de Adela Popescu, Dan Bordeianu si Lucian Viziru. Din distributia noii telenovele fac parte Nicoleta Luciu, Nicolae Gheorghiu, Mihaela Barlutiu, Dan Bordeianu si Adela Popescu.
×
Subiecte în articol: iubirea