x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Randy şi Evi Quaid au fost eliberaţi

Randy şi Evi Quaid au fost eliberaţi

28 Oct 2010   •   00:00
Randy şi Evi Quaid au fost eliberaţi

Actorul american Randy Quaid şi soţia sa, Evi, au fost eliberaţi din centrul de detenţie pentru imigranţi din oraşul canadian Vancouver. Soţii Quaid au fost acuzaţi că au intrat prin efracţie şi că au cauzat pagube de peste 5.000 de dolari în fosta lor reşedinţă din Santa Barbara, despre care au susţinut că se află încă în proprietatea lor.



Starul din "Brokeback Mountain" a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 10.000 de dolari, potrivit site-ului TMZ.com, citat de Mediafax.

Soţia lui a beneficiat de o "eliberare necondiţionată", după ce oficialii Biroului pentru imigranţi şi refugiaţi din Vancouver au descoperit că tatăl actriţei Evi Quaid s-a născut în Canada.

Cuplul a fost arestat săptămâna trecută, în oraşul canadian Vancouver, în baza unui mandat emis de justiţia americană. Procurorii americani îi acuză pe soţii Quaid de vandalism, iar mandatul a fost emis de justiţia americană, după ce soţii Quaid au absentat de la o audiere în faţa tribunalului californian.

Luna trecută, soţii Quaid au fost puşi oficial sub acuzaţie pentru ocuparea ilegală a fostei lor reşedinţe din oraşul californian Santa Barbara. Soţii Quaid au fost acuzaţi că au intrat prin efracţie şi că au cauzat pagube de peste 5.000 de dolari în fosta lor reşedinţă din Santa Barbara, despre care au susţinut că se află încă în proprietatea lor.

Actorul Randy Quaid şi soţia lui, Evi Quaid, au cerut azil în Canada, susţinând că au fost persecutaţi în Statele Unite ale Americii. Cei doi susţin, totodată, că vieţile lor sunt în pericol, după ce câţiva buni prieteni de-ai lor - printre care Heath Ledger şi David Carradine - au fost "asasinaţi" în ultimii ani la Hollywood.

Actorul australian Heath Ledger, care a jucat împreună cu Randy Quaid în "Brokeback Mountain", a decedat în ianuarie 2008, în urma unei supradoze accidentale de medicamente. Un alt bun prieten al lui Randy Quaid, actorul David Carradine, a fost găsit decedat anul trecut, în camera sa de hotel din Bangkok. Medicii legişti au declarat că actorul a murit prin asfixiere.

Randy Quaid, fratele mai mare al actorului Dennis Quaid, a apărut în numeroase filme, precum "Nebuni din dragoste", "Vecinii", "Magica legendă a spiriduşilor", "Ziua în care lumea s-a sfârşit". Însă cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din "Regele popicelor", seria "National Lampoon" şi "Brokeback Mountain", recompensat cu premiul Oscar.

A fost nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur şi BAFTA pentru rolul din "The Last Detail" (1973), a câştigat un Glob de Aur pentru "LBJ: The Early Years" şi are o stea pe Walk of Fame.

×
Subiecte în articol: magazin