x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rapid / Romeo Stancu a trecut de la meciurile UEFA la Adunaţii Copăceni

Rapid / Romeo Stancu a trecut de la meciurile UEFA la Adunaţii Copăceni

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Ian 2008   •   00:00
 Rapid /  Romeo Stancu a trecut de la meciurile UEFA la Adunaţii Copăceni

14:43 • Fotbalistul Rapidului, Romeo Stancu, care a fost pus pe lista de transferuri, a marcat joi singurul gol al echipei secunde a giuleştenilor în meciul amical contra Adunaţii Copăceni, scor 1-3. Pentru Romeo Stancu, meciul cu Adunaţii Copăceni, pare a fi cadoul pe care patronul George Copos i l-a făcut pentru anii în care a îmbrăcat tricoul vişiniu.Stancu a împlinit astăzi 25 de ani!

Fotbalistul Rapidului, Romeo Stancu, care a fost pus pe lista de transferuri, a marcat joi singurul gol al echipei secunde a giuleştenilor în meciul amical contra Adunaţii Copăceni, scor 1-3. Pentru Romeo Stancu, meciul cu Adunaţii Copăceni, pare a fi cadoul pe care patronul George Copos i l-a făcut pentru anii în care a îmbrăcat tricoul vişiniu.Stancu a împlinit astăzi 25 de ani!

CARIERĂ. Meciul de la Copăceni s-a jucat pe un teren îngheţat, denivelat şi s-a disputat pe durata a trei reprize de câte 30 de minute fiecare, iar golul rapidiştilor a fost marct chiar de Romeo Stancu, care a îmbrăcat tricoul cu numărul zece. Stancu a evoluat doar în primele două reprize. "Asta a fost decizia clubului şi o respect. Am fost primit bine de către jucători şi nu am de gând să plec de la Rapid. În plus, astăzi am dat şi un gol. Mai am contract cu Rapid până în vară şi mă voi pregăti, iar dacă voi fi solicitat la prima echipă, cu atât mai bine", a conchis, trist, rapidistul Romeo Stancu. Jucătorii rapidişti Marcos Tamandare şi Romeo Stancu au fost puşi pe lista de transferuri în urma şedinţei Consiliului de Administraţie al Rapidului care a avut loc la 9 ianuarie. Marcos Tamandare nu a revenit însă în ţară.

×
Subiecte în articol: magazin romeo stancu romeo stancu