x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme: Cine-i mai tare, Băse sau Gigi?

(Răută)cizme: Cine-i mai tare, Băse sau Gigi?

de Sebastian S. Eduard    |    23 Oct 2009   •   00:00

Este o întrebare la care nu am găsit încă răspuns. De fapt, dacă stau şi mă gândesc bine - este o întrebare de genul cine este mai tare: Omul Păianjen sau Superman? Argumente pro şi contra au fost dezbătute zile în şir la scara mea, însă nu s-a ajuns la nici un rezultat.



Aşa e şi cu cei doi - Băse şi Gigi.

Primul a schimbat premieri. Pe unii nu a mai apucat să-i mai schimbe, că au plecat ei, de bună voie. Al doilea schimbă antrenori: cum nu sunt rezultate cum, pac-pac, antrenorul cade răpus. Un flec, m-au ciuruit!

Tăriceanu a rezistat până la capăt, s-a încăpăţânat, a fost un fel de Olăroiu. Ceva rezultate, dar s-a plictisit şi a plecat. Boc a fost... un fel de Stoichiţă: patronul i-a făcut lotul, i-a dictat primul 11, aşezarea pe teren etc. În acelaşi timp, Boc s-ar putea să fie şi un fel de Marius Lăcătuş. Adică după ce a fost pus o dată s-ar putea - zic unii - să revină, pentru încă o repriză. Sau măcar până la finalul turului. Dorinel Muntenu era poreclit "Neamţul", Klaus Johannis chiar este. Mai lipseşte cineva?  Aaaa... Croitoru şi Bergodi. Ambii au jucat în campionate străine înainte să ajungă în România.

Dar să dăm legătura reporterului Antena 3 care e la vestiare...

×
Subiecte în articol: parerea mea