x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)CIZME: Jiene, dă-te prins (sau Michael Jackson)

(Răută)CIZME: Jiene, dă-te prins (sau Michael Jackson)

de Sebastian S. Eduard    |    25 Sep 2009   •   00:00

Câteodată ai impresia că în ţara asta se filmează "Mythbusters"! Nici nu a deraiat bine trenul de la Cârcea (mă scuzaţi, alt nume nu am găsit), că deja s-au aflat vinovaţii.



Surse din preajma domnului ministru Berceanu afirmă că pe tip îl cheamă Păun şi este de meserie acar. Pe bune, nu v-aţi săturat? Nu v-aţi plictisit de scenariile care  sunt fluturate ca tramvaiele prin faţa voastră?

Deseori am impresia că băieţii ăştia nu fac decât să verifice unele mituri urbane. "Au încercat să mă oprească!", ţipa Oprescu (e chiar şi clip la televizor). "Dacă îmi daţi majoritatea în consiliu, şi o să fac şi o să dreg", scanda acum câţiva ani Băsescu. Oamenii s-au dat răniţi şi au câştigat. C-aşa suntem noi, buni samariteni, ajutăm toţi handicapaţii. Becali a făcut câteva zile de închisoare şi a ieşit de acolo mai plin de puteri ca toţi băieţii din Heroes! Şi-a "revenit" şi a câştigat un mandat de parlamentar european. Nu ne mai aducem aminte de lacrima din discursul "Dragă Stolo", pentru că ideea este suficient subliniată.

Dragii mei, dacă vreţi lacrimi adevărate, uitaţi-vă la telenovele. Realitatea asta din România... este cam dubioasă.

×
Subiecte în articol: parerea mea