x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ray Liotta judecat pentru conducere neglijentă a unui autovehicul

Ray Liotta judecat pentru conducere neglijentă a unui autovehicul

de Jurnalul National    |    07 Dec 2007   •   00:00

Ray Liotta a pledat vinovat la acuzaţiile de conducere neglijentă a unui autovehicul, după ce a lovit cu maşina sa alte două automobile parcate, in cadrul unei inţelegeri cu procurorul care anchetează acest caz

Ray Liotta a pledat vinovat la acuzaţiile de conducere neglijentă a unui autovehicul, după ce a lovit cu maşina sa alte două automobile parcate, in cadrul unei inţelegeri cu procurorul care anchetează acest caz, informează vineri Associated Press recepţionată de Rompres.

Liotta, cunoscut pentru rolul gangsterului Henry Hill din filmul "Goodfellas" (1990), a fost acuzat iniţial pentru conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului sau a drogurilor şi ar fi putut primi o pedeapsă de pănă la 6 luni de inchisoare in cazul in care ar fi fost găsit vinovat.

"Ray a suferit din cauza unor efecte secundare neaşteptate ale medicamentelor ce i-au fost prescrise de medicul său" declara avocatul actorului, Blair Berk.

In cadrul inţelegerii la care a ajuns cu procurorii, Liotta a fost condamnat la 3 ani de libertate condiţionată şi va trebui să urmeze o serie de programe educative impotriva consumului de alcool.

Ray Liotta a fost arestat in luna februarie după ce a lovit două maşini parcate in zona Pacific Palisades din Los Angeles. Din fericire acest accident nu s-a soldat cu victime.

×
Subiecte în articol: magazin