x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Răzvan şi Dani : Neatza!

Răzvan şi Dani : Neatza!

de Cristiana Stamatescu    |    01 Feb 2008   •   00:00

Noile vedete ale postului Antena 1 şi-au intrat în drepturi de la 1 fe­bru­arie, ora 8:00, o dată cu prima ediţie a matinalului “Nea­tza cu Răzvan şi Dani”.

Noile vedete ale postului Antena 1 şi-au intrat în drepturi de la 1 fe­bru­arie, ora 8:00, o dată cu prima ediţie a matinalului “Nea­tza cu Răzvan şi Dani”. “Emisiunea noastră are de toate, umor în primul rând”, spune Răzvan, “pentru că noi credem că oricine îşi doreşte să înceapă dimineaţa cu un zâmbet”.

 

TOATĂ GAMA. În cadrul matina­lului vor exista, desigur, informaţii de interes general, iar pentru telespectatorii care-şi iau inima în dinţi şi le scriu pe e-mail sau pe messenger să se intereseze de programul sau de numărul de telefon al unei instituţii a statului vor primi informaţiile solicitate.

Rubricile vor fi multe şi abordate ingenios, mai promit cei doi. Nu vor lipsi nici reportajul, nici rubrica de “bucătăreală”, nici meteo, cu atât mai puţin horoscopul. 

 

AJUTOARE. Băieţii admit că una dintre cele mai interesante ocupaţii cu care s-au îndeletnicit până acum a fost castingul, rea­lizat în vederea selectării unor fete frumoase, deştep­te şi serioase, care să-i ajute în platou. S-au prezentat sute de dom­ni­şoare, o mulţi­me de mode­le, de fete care au apărut în re­viste sexy, dar şi parte­ne­rele unor celebrităţi artificiale, despre care Răzvan şi Dani vor povesti pe larg în emi­si­u­ne. “Prin cele­bri­tate arti­fici­ală înţele­gem acei fii sau fiice de oameni bo­gaţi, care a­par prin reviste fie pentru că şi-au cumpărat cine ştie ce bolid sau că arun­că cu banii prin clu­­buri de noa­pte, fără însă să aibă vreun merit în realizarea averii pe care o etalează”, spune Dani. “Noi am făcut o selecţie, urmând ca teles­pectatorii să aibă cuvântul decisiv: ei vor vota cine să rămână ală­turi de noi”, completează Răzvan.

 

FĂRĂ FIŢE. Dani a aprins pasiunea în piepturile multora dintre domnişoarele care s-au prezentat la casting, câteva dintre ele intere­sân­du-se de numărul de telefon al vedetei Antena 1.

“Telespectatorii trebu­ie să ştie că am rămas aceiaşi şi că tran­sferul la o televiziune «de liga în­tâi», aşa cum este Antena 1, nu ni s-a urcat la cap: locuim în continuare la bloc, iar cumpără­turile le facem din aceleaşi magazine ca şi până acum. Drept pentru care, vrem nu vrem, ştim cum e şi când întreţinerea vine cu cifre mari de ţi se împăienjeneşte privirea, şi când te inundă vecinul de sus, şi când se scumpesc gazele. Aşa că, vă aşteptăm, la opt di­mi­neaţa, în faţa televizoarelor”, ne invită cei doi.

×
Subiecte în articol: vedete