x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reflexoterapie în grup

Reflexoterapie în grup

de Adriana V. Paduraru    |    02 Iul 2008   •   00:00
Reflexoterapie în grup

Nu mai puţin de 2.000 de persoane din Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong şi Singapore au participat simultan la o şedinţă de reflexoterapie de 20 de minute.



Nu mai puţin de 2.000 de persoane din Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong şi Singapore au participat simultan la o şedinţă de reflexoterapie de 20 de minute. Manifestarea s-a desfăşurat în Taipei Arena din Taiwan în încercarea de a se doborî recordul mondial la categoria "Cele mai multe persoane care au participat simultan la o şedinţă de reflexoterapie". Actualul record este de 400 de oameni la o şedinţă de cinci minute.

LA UN PAS DE MOARTE - A adormit în pubela de gunoi
Un bărbat a fost la un pas de moarte după ce a adormit într-o pubelă de gunoi din Birmingham (Marea Britanie). Omul s-a trezit îngrozit, în timp ce era "împachetat" de autogunoieră. "Cineva încearcă să mă ucidă, sînt strivit", a apucat el să spună la apelul de urgenţă. Din fericire, telefonul său a fost localizat foarte repede şi pompierii au reuşit să-l scoată din maşina de gunoi, informează site-ul metro.co.uk. Victima, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, are 20 de ani şi este din estul Europei. Poliţiştii încearcă acum să afle cum a ajuns tînărul în pubelă.

STUDIU - Americanii sînt "aşi" la droguri
Americanii sînt cei mai mari consumatori de canabis şi cocaină, în pofida unei legislaţii represive, potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea New South Wales, din Sydney, informează Rompres. Astfel, 16,2% dintre americani au încercat cocaină cel puţin o dată în viaţă, în timp ce 42,4% au folosit deja canabis. Pe locul al doilea se plasează neozeelandezii, cu 4,3% şi respectiv 41,9%. Olanda se află la polul opus al clasamentului consumatorilor de droguri. Deşi are legi permisive în ceea ce priveşte stupefiantele, în ţară nu se înregistrează decît 1,9% consumatori de cocaină şi 19,8% de canabis.

EVADARE - Ajutaţi de girafă să scape de la circ

Poliţia din Amsterdam (Olanda) a anunţat că 15 cămile, două zebre şi un număr nedeterminat de lame şi porci vietnamezi au scăpat din menajeria unui circ ambulant, după ce o girafă a reuşit să facă o gaură în cuşca acestora, pe care a lovit-o cu picioarele, informează Rompres. Un purtător de cuvînt al poliţiei a precizat că animalele au hoinărit în grup pe străzile unui cartier din Amsterdam timp de cîteva ore, pînă cînd au fost aduse înapoi la circ.

COLOANA SONORĂ - Nicole Kidman, în pregătiri de naştere
Actriţa de origine australiană Nicole Kidman şi-a alcătuit o compilaţie muzicală pe care doreşte să o asculte atunci cînd va naşte primul său copil, relatează Rompres. Vedeta, care urmează să nască în cel mult două săptămîni, şi-a ales melodiile preferate pentru asigurarea unui fundal sonor cît mai relaxant pe întreaga perioadă a travaliului. Printre melodiile alese se numără mai multe piese ale soţului ei, Keith Urban, şi ale flautistului irlandez James Galway. Nicole Kidman mai are doi copii adoptaţi, Isabella (15 ani) şi Connor (13 ani), din perioada mariajului cu Tom Cruise.

×
Subiecte în articol: magazin