x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Regele poligam şi-a dat afară ministrul care se iubea cu o regină

Regele poligam şi-a dat afară ministrul care se iubea cu o regină

de Irina Cristea    |    23 Sep 2010   •   00:00

Cel mai cunocut poligam dintre monarhii lumii, regele Mswati III din Swaziland, a aflat pe propria piele că a avea 14 soţii înseamnă nu doar "de 14 ori mai multă plăcere", ci şi "de 14 ori mai multă vigilenţă". Vigilenţă de care, pare-se, nu prea a dat dovadă, după cum reiese din cel mai recent scandal de la Curte.

Potrivit Daily Mail, monarhul l-a demis pe ministrul Justiţiei după ce s-a dovedit că acesta avea o relaţie cu una dintre regine ¬- Nothando Dube, în vârstă de 22 de ani, o fostă Miss Swaziland.

Zvonurile privind o relaţie între cei doi circulau de ceva vreme la palatul regal. Se spunea chiar că regina obişnuia să se deghizeze în soldat pentru a părăsi incinta conjugală şi a se întâlni cu iubitul. De obicei, întâlnirile aveau loc la un complex hotelier aflat nu departe de palatul regal. Chiar într-una dintre aceste camere au fost descoperiţi amanţii. Mai precis, gărzile care au efectuat descinderea l-au găsit pe ministrul Ndumiso Mamba ascuns sub pat.

Fostul demnitar se află acum în închisoare. Soţia adulteră are de suportat o pedeapsă mult mai grea: se va afla sub supravegherea soacrei, 24 de ore din 24, pe o perioadă nedeterminată.

×
Subiecte în articol: lumea