x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Revelion de poveste la Antena 1

Revelion de poveste la Antena 1

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Revelion de poveste la Antena 1

Sumar: Protevelion! / Star news / Concurs TVR 1 / Anul Nou la Prima / Surprize la HBO / Top - Nuntile anului 2006 / S-a dus amoru’! / Baby Boom / Mania adoptiilor / Revelion de pomina / Xing-Elena / Elena Udrea, altfel / Film - Marie Antoinette / 100% thriller / Inchiriati de Revelion / Discuri pentru player / Nu disperati! / Paradisul animalelor / Sportul romanesc in 2006 / Documentar - Crash Science / Alias - Sezonul 3, noi aventuri cu Sidney / Clasic - B.B. King, in concert /

Ca in fiecare an, cheful de distractie este dat de Antena 1. De Revelion, de la 20:30, Antena 1 garanteaza distractia romanilor cu un "Revelion de poveste", o serie de momente amuzante, in care toate vedetele televiziunii din Baneasa interpreteaza personaje de basm, transpuse insa in situatii extrem de actuale, care reflecta cu umor si ironie cateva dintre cele mai importante momente ale anului care se incheie. Telespectatorii pot afla ce au pe suflet capra, cei trei iezi si lupul atunci cand merg la "9595 - Te invata ce sa faci" pentru a cere ajutorul doctorului Andrei. Ramane sa descoperiti singuri cine sunt interpretii personajelor de poveste.

DIVERTIS. Ultima zi din an este la Animat Planet Show, ziua in care dupa atata amar de ani de mers catinel, trenul integrarii Romaniei vede in sfarsit luminita de la capatul tunelului-tranzitie. Luminita se va dovedi a fi insa fasciculul de la farurile unui tren supersonic european venind pe aceeasi linie cu trenul Romaniei, dar din sens opus. Cele mai bune momente de umor de peste an vor fi stranse in Piata Divertis, best of. Aproape o suta de vedete: cantareti, politicieni, sportivi, actori, celebre ansambluri populare din tara si cei mai spumosi comedianti incep anul nou alaturi de Pepe intr-o incendiara editie a show-ului "Revansa Starurilor".

Ziua Judecatii. Adi de la Valcea, Nicolae Guta, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, Sorinel Pustiu si Carmen Serban sunt cei sase concurenti-vedete care isi vor incerca puterile in cea mai spectaculoasa competitie "Ziua Judecatii" a anului 2006, difuzata de la ora 20:15. Nu vor lipsi momentele spectaculoase, unele in premiera, difuzate pe un post tv, care includ acrobatii pe sarma, echilibristica la trapez, dresura de maimute, ponei sau cai.

×