x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Revelion magic cu Joana

Revelion magic cu Joana

de Adriana V. Paduraru    |    19 Dec 2008   •   00:00

Numere de iluzionism şi hipnotism în noaptea dintre ani.



Joana Benedek a avut un an plin. S-a ocupat de afacerile pe care le are în Miami, este imaginea unei importante mărci de parfumuri. Un an din care a învăţat că trebuie să trăiască mai mult în prezent decât în viitor: "Capul meu este un computer tot timpul: analizez, provoc. Şi anul ăsta mi-a adus acest mesaj: că singurul cadou al lui Dumnezeu este prezentul". Joana este încă în căutarea jumătăţii, actriţa fiind convinsă că e mai puţin comun ceea ce vrea ea. "Şi, probabil, bărbatul care mă caută pe mine este cineva special şi complex. Eu am nevoie să-l admir pe omul ăla, să-l respect în ceea ce face", mărturiseşte Joana. Şi dacă tot se apropie Crăciunul, vedeta de origine română visează la o familie proprie. "Mi-aş dori ca Moşul să-mi aducă uniune în familie, mult dorita familie personală şi să continue să mă binecuvânteze Dumnezeu cu sănătatea, norocul cu care m-a binecuvântat de când m-am născut. Pentru care îi sunt profund recunoscătoare", a adăugat Joana.

FĂRĂ NUDURI. Frumoasa actriţă îşi doreşte să joace în mai multe filme. A primit şi oferte în acest sens, însă toate implicau apariţii nud: "Eu nu sunt de acord cu chestia asta. Mi-ar plăcea să fac scenarii clasice şi mai puţin comerciale. Din păcate, în zilele noastre vinde sexul ieftin, şi eu nu sunt de această structură". Nici trecerea de partea cealaltă a camerei de filmat nu o exclude, însă acest "transfer" ţine de viitorul mai îndepărtat. "Dacă aş lua această opţiune în calcul nu aş renunţa însă la cameră. Eu ador camera şi simt că sunt făcută pentru asta. Nu aş lăsa-o deoparte", a explicat Joana.
Cât priveşte propunerea de a juca într-o producţie autohtonă, actriţa ar analiza-o din mai multe puncte de vedere. În primul rând trebuie să-i placă ("în viaţă, utilul trebuie să se îmbine cu plăcutul") şi apoi să fie avantajos, financiar vorbind. "Cea mai bună afacere din lume se încheie când cei doi parteneri se ridică zâmbind de la masa negocierii", mai spune actriţa.

TELENOVELE AUTOHTONE. Joana n-a avut timp să urmărească vreuna din telenovelele de pe la noi. Este însă convinsă că s-au depus eforturi pentru ca respectivele producţii să placă publicului. "Românii, în general, încearcă să facă bine lucrurile. Asta este o caracteristică a poporului", mărturiseşte Joana. Iar faptul că multe nume mari ale scenei româneşti au acceptat să joace în telenovele i se pare excepţional, întrucât televiziunea este media care ajunge în toate colţurile lumii: "Este o opţiune extraordinară de difuzare a talentului, a artei. Eu ador televiziunea. Televiziunea ne-a schimbat viaţa".


Lazarov, garanţia succesului

Marea surpriză pe care TVR ne-o oferă în noaptea dintre ani este Joana Benedek. Actriţa de origine română revine pe plaiurile natale pentru un proiect de amploare: Revelionul televiziunii publice. A acceptat numai decât propunerea, întrucât Valeriu Lazarov reprezintă pentru ea o garanţie a succesului. "Puteţi vedea revenirea marilor stele ale muzicii uşoare, populare, disco, rock. De asemenea, i se spune Revelionul magic pentru că avem foarte multe numere de magie, hipnotism şi quick change. Avem copii talentaţi şi recordmeni mondiali. În plus, îl veţi putea vedea pe Gelu Voicu, exponent important al muzicii populare, într-o altă ipostază: cea de prezentator", a dezvăluit Joana din programul de Revelion al televiziunii publice.

×
Subiecte în articol: cover story joana