x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Revenirea

Revenirea

de Adriana V. Paduraru    |    18 Apr 2008   •   00:00

“Revenirea” o aduce în prim plan pe Lisa Kudrow, în rolul unei actriţe – Valerie ­Che­­rish – care încearcă să-şi revitalizeze ca­riera

De la producătorii serialului “Totul despre sex”, cu trei nomina­lizări la premiile Emmy, “Revenirea” o aduce în prim plan pe Lisa Kudrow, în rolul unei actriţe – Valerie ­Che­­rish – care încearcă să-şi revitalizeze ca­riera. Pentru o fostă vedetă a sitcomurilor de categorie B, nici un preţ nu este prea mare pentru a reveni în lumina reflectoarelor. Ea acceptă provocarea discuţiei unor subiecte intime, abordate într-un reality show, timp în care camerele de filmat îi urmăresc fiecare mişcare. La scurtă vreme, Valerie are parte de un nou rol, Mătuşa Sassy, într-un sitcom la fel de plictisitor, intitulat “Room and Bored”. Din distribuţie mai fac parte şi Lance Barber (“Spitalul de urgenţă”, “Fetele Gilmore”, “Ghici ce-mi place la tine”), Damian Young (“Lege şi ordine”, “Schimbul trei”), dar şi frumoasa actriţă de origine suedeză Malin Akerman.


CARIERĂ. Pentru Lisa Kudrow comedia nu mai are secrete. A jucat simultan în două seriale de succes, “Nebun după tine” şi “Prietenii tăi”, serial pentru care a cîştigat un premiu Emmy în 1998 şi a fost nominalizată la Globurile de Aur în 1996. Kudrow a reuşit să cîştige simpatia publicului prin rolul blondei prostuţe din serialul “Prietenii tăi” sau din comedia “Romy şi Michele – Două tipe păguboase”. Foarte diferită de personajele sale de început, Lisa Kudrow este de fapt o licenţiată în psihologie a reputatului colegiu Vassar, cu principii solide, deşi poate ciudate pentru secolul nostru. Convinsă că virginitatea este un dar preţios pe care o femeie trebuie să-l facă doar în noaptea nunţii, Kudrow a aşteptat pînă la vîrsta de 31 de ani să apară bărbatul ideal.

 

News

1001 DE NOPŢI. Sehrazat este o fe­meie, tînără şi văduvă, care are un bă­­iat în vîrstă de 5 ani, bolnav de leu­cemie. După căutări îndelungate gă­seşte donatorul potrivit pentu fiul ei, dar în acelaşi timp este nevoită să gă­sească în scurt timp şi suma necesară pentru trans­plant. Întîi îşi încear­că norocul cerînd un cre­dit de la ban­că, apoi se duce la so­crul său domnul Burhan, iar în cele din ur­mă se hotă-răş­te să ceară un îm­pru­mut firmei de arhitectură la care se an­gajase în urmă cu trei luni. În timp ce se zbate să facă rost de bani se lup­tă şi cu frica de a nu-şi pierde copi­lul, iar cînd se aşteaptă mai puţin este supusă de către destin unei noi încer­cări.

STARGATE. Cu Stargate puteţi expe­ri­menta alte lumi. Colonelul Jack O’Neill şi echipa SG 1, însoţiţi de efec­te speciale incredibile, vă invită în noi călătorii de-a lungul Universului, şi vă fac martori la poveşti pline de acţiune, care mai de care mai ciudate. Poarta stelară reprezintă “biletul” către cunoaşterea altor lumi. Că­lătorind împreună cu echipa SG 1 aflaţi mult mai multe despre ceea ce însemnă să fii om şi cît de nelimitat este viitorul. Acest serial extrem de complex prezintă mistere ce îşi vor afla răspunsul în episoadele viitoare.

×
Subiecte în articol: serial