x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Riciu si Julieta - Poveste de dragoste marca Divertis

Riciu si Julieta - Poveste de dragoste marca Divertis

de Adriana V. Paduraru    |    23 Feb 2007   •   00:00
Riciu si Julieta - Poveste de dragoste marca Divertis


Din sumar: Rauta)cizme - Credeti ca victima era amanta doctorului? / Vedete - Gemenele Realitatii / Star news / Film - Nicolas Cage, supererou / Carte - Istoria iubirii / Muzica - Reamonn, la B’Estival / Muzica - Taxi revine romantic / Punctul pe G - Cocktail romantic / Auto/Gadget - Nokia6110 Navigator / Mistere / Stiinta - Intalniri de gradul III / Sport - Incepe returul! / Documentar - Masacru olimpic / Seriale & Telenovele - Minticriminale /


O noua poveste de dragoste se infiripa in clanul Caraiman

"Riciu se ndragosteste de naturaletea Julietei. Desi o cheama Caramida, el este atras de senzualitatea fetei. PAna la urma, operele marilor sculptori tot de la bolovani au pornit"
Daniel Buzdugan

Duminica, 25 februarie, incepe un nou sezon din "Piata Divertis". Familia actorilor s-a marit odata cu cooptarea unui nou membru - Ana-Maria Georgescu. "Am fost invitata la o emisiune la televiziunea publica si intr-o pauza am fost sunata de Toni Grecu, care urmarea respectivul program. Ajunsese la concluzia ca sunt numai buna pentru a o interpreta pe Julieta Caramida, fiica dusmanului de moarte al lui Felix Caraiman", ne-a povestit Ana-Maria.

"Prezenta mea n grupul Divertis este un vis pe care nu ma asteptam sa-l ating vreodata si nu pot decAt sa fiu mAndra si poate mai mult de atAt... fericita!"
Ana Maria Georgescu

Cum a ajuns Julieta in familia Caraiman? Ei, bine, Tractor, Corbu si Tanase pun la cale rapirea lui Caramida. Numai ca, aiuriti cum sunt, o rapesc pe fiica acestuia. Ca si clasica poveste de dragoste shakespeariana, Julieta se indragosteste. Singura diferenta e ca nu de Romeo, ci de… Riciu. Asa ia nastere un triunghi amoros Riciu - Julieta - Natasa. Suparat ca blondina de peste Prut nu-si manifesta sentimentele, Riciu se arunca in bratele brunetei Julieta, ceea ce starneste gelozia Natasei, care isi declara acum dragostea pentru mostenitorul familiei Caraiman. Nu de alta, dar trebuie sa devina cetatean european.

DESCRIERE. Despre Julieta, Ana-Maria spune ca este "indaratnica, razvratita, nabadaioasa, dar, totusi, putin naiva". "M-am indragostit nebuneste de Riciu, cu care am multe in comun, pana si repetarea examenului de bacalaureat."
×
Subiecte în articol: julieta riciu