x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Robert Redford, hoţ şi vandal

Robert Redford, hoţ şi vandal

18 Iul 2011   •   09:44
Robert Redford, hoţ şi vandal

Robert Redford a dezvaluit in noua lui biografie faptul ca in copilarie obisnuia sa fure din casele vecinilor si din magazinele din orasul natal, in perioada in care facea parte dintr-o banda de cartier. Robert Redford, in varsta de 74 de ani, a declarat in noua lui biografie ca jafurile si violenta i-au marcat copilaria. Actorul a marturisit, totodata, ca era adeseori batut de ceilalti membri ai bandei din care facea parte.

Vorbind despre anii copilariei, Redford spune ca s-a aflat foarte aproape de a muri la un moment dat, cand a sarit de pe o cladire, pentru a le dovedi celorlalti membri din banda "cat este de barbat"., informeaza dailymail.co.uk, preluat de Mediafax. In acea perioada din copilaria sa, Redford lipsea cu regularitate de la scoala, vandaliza casele vecinilor si fura bere din magazinele locale.

Cel mai grav incident s-a produs cand Robert Redford avea 16 ani si a fost oprit de un echipaj de politie, care a descoperit in portbagajul masinii sale cateva bijuterii furate. Acuzatiile pe numele lui au fost retrase ulterior, dupa ce tatal lui, Charlie, a reusit sa-i convinga pe politisti ca fiul sau nu stia ce se afla in portbagajul masinii pe care o conducea.

In volumul "Robert Redford: The Biography", scris de autorul irlandez Michael Feeney Callan, Robert Redford a dezvaluit, totodata, faptul ca in copilarie a suferit de poliomielita. Boala s-a declansat cand Robert avea 10 ani si s-a intors acasa extrem de obosit, dupa o zi petrecuta pe hidrobicicleta, la Los Angeles. "Abia am reusit sa ajung la tarm. Am fost diagnosticat cu poliomielita. A fost ceva teribil, atat fizic, cat si psihic. In fiecare zi, mama statea langa patul meu, cu comprese umede, tamponandu-mi ochii, rugandu-ma sa-i deschid. M-a ajutat sa merg mai departe si sa trec peste asta", a declarat actorul.

Desi noua biografie a actorului exploreaza diverse aspecte din viata starului, aceasta nu prezinta motivul despartirii acestuia de sotia lui Lola, cu care a fost casatorit timp de 27 de ani. Cei doi au avut patru copii impreuna, insa primul lor fiu, Scott, a murit in 1959, din cauza sindromului mortii subite la sugari. Actorul este casatorit in prezent cu artista germana Sibylle Szaggars.

×
Subiecte în articol: hoti biografie jaf robert redford vandalism