x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rochia miresei Kate Middleton, cel mai bine ţinut secret din istoria modei

Rochia miresei Kate Middleton, cel mai bine ţinut secret din istoria modei

29 Apr 2011   •   14:16
Rochia miresei Kate Middleton, cel mai bine ţinut secret din istoria modei

Încă de la oficializarea logodnei prinţului William, toată lumea a aşteptat cu mare interes momentul în care Catherine Eilzabeth Middleton se va transforma dintr-o fată simplă în mireasă regală. Unul dintre subiectele cele mai dezbătute a fost, bineînţeles rochia de mireasă pe care avea să o poarte viitoarea soţie a prinţului William. Şi, după multe luni de speculaţii, în care Kate a ţinut secret creatorul rochiei, iată că e oficial. Catherine a ales să poarte o rochie creată de Sarah Burton de la Casa de Modă Alexander McQueen, dezvăluind astfel ceea ce am putea numi cel mai bine ţinut secret în istoria modei.

Cu o trenă de aproape trei metri, cu dantelă transparentă aplicată pe mătase de culoare ivorie şi cu mâneci brodate din dantelă, rochia este simplă şi conservatoare. Buchetul ales de Kate a fost unul simlu, din lăcrămioare. Zâmbitoare, Kate a intrat în Catedrala Westminster Abbey purtând o tiara cu diamante, împrumutată de Regina Elizabeth, cu părul lăsat liber sub voalul simplu, aşa cum ne-am fi aşteptat, şi având o pereche de cercei de diamant, în formă de pară. În ceea ce priveşte machiajul, care este unul simplu, Kate a ales să nu apeleze la un specialist, ci şi l-a aplicat, aşa cum face de cele mai multe ori, singură

Potrivit DailyMail, rochia a fost creată din flori individuale – trandafir, ciulin, narcisă şi trifoi - tăiate de mână din dantelă şi cusute, tot manual, pe mătasea ivorie pentru a se obţine un aspect unitar.

În ciuda zvonurilor şi a speculaţiilor, Kate a insistat să nu dezvăluie nici un detaliu în ceea ce priveşte detaliile rochiei, mai ales viitorului său soţ, care a fost ultima persoană din lume care a văzut rochia. Prinţul William a fost cu siguranţă impresionat, şoptindu-i lui Kate „Arăţi minunat!” atunci când aceasta ajuns la altar.

×