x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Roger Federer e regele Arthur

Roger Federer e regele Arthur

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    26 Mar 2008   •   00:00
Roger Federer  e regele Arthur
Sursa foto: Annie Leibovitz /

Liderul mondial la tenis al ultimilor patru ani, el­ve­ţia­nul Roger Fe­de­­rer, îl întruchipează pe Regele Arhtur într-un pictorial semnat de Annie Leibovitz.

Liderul mondial la tenis al ultimilor patru ani, el­ve­ţia­nul Roger Fe­de­­rer, îl întruchipează pe Regele Arhtur într-un pictorial semnat de Annie Leibovitz. Scena a fost inspirată de filmul de desen animat “The Sword in the Stone” din 1963 al companiei Disney, în care tânărul rege Arthur îndrumat de vrăji­to­rul Merlin scoate din stân­că sabia magică Excalibur. Fo­to­grafia lui Leibovitz a fost dată publicităţii cu ocazia lansării unui proiect Disneyland, denumit “Anul unui milion de vise”.

 

“Terorism”: Mâţă confundată cu o bombă

Un şofer american a fost oprit de poliţie sub suspiciunea de terorism după ce pisica sa radioactivă a fost confundată  cu o bombă, relatează Rompres. Poliţiştii de trafic, care foloseau detectoare speciale de radiaţii, l-au urmărit şi oprit pe dreapta pe şofer, după ce dispozitivele au semnalat faptul că acesta transportă materiale radioactive. În urma cercetării autovehiculului s-a constatat că semnalul fusese transmis de pisica bărbatului, care fusese supusă unui tratament pentru cancer.

 

Vizită: A intrat călare într-un spital!

Un bărbat a intrat călare în Spitalul Wilcox Memorial din Hawaii (SUA), dorind astfel să înveselească o rudă internată acolo, informează Independent Online. Americanul, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, era ferm convins că pacientul se va bucura nespus când îşi va vedea armăsarul din ferma de acasă, aşa că n-a stat mult pe gânduri şi a pornit călare înspre spital. Ba chiar a ajuns, cu liftul, la etajul al treilea al instituţiei. Unde a fost totuşi oprit de un paznic. După ce a fost obligat să iasă din spital, bărbatul a declarat foarte nemulţumit că peste tot era scris că este interzis accesul cu pisici şi câini, dar nu şi cu cai.

 

Hobby: Milionar angajat la McDonald’s

Pentru Luke Pittard (25 de ani) venitul la serviciu este un hobby. Deşi a câştigat la loterie 1,3 milioane de lire sterline (peste 1.600.000 de euro), bărba­tul din Ţara Galilor a preferat să se întoarcă la slujba de la McDo­nald’s unde este plătit cu 5,85 lire sterline pe oră, informează Ananova. “Toată lumea îmi zice că sunt nebun şi nimeni nu înţelege de ce m-am întors la serviciu. Mie îmi plăcea ceea ce făceam şi înainte de a deveni mi­lionar. Plus că îmi era dor de foştii mei colegi”, a declarat Luke Pittard.

 

Înşelătorie: Logodnicul-hoţ era femeie

Un bărbat care s-a logodit cu mai multe femei pentru a le lua banii s-a dovedit a fi... femeie, informează Metro.co.uk. Logodnicul-hoţ le cerea diverse sume de  bani iubitelor, motivând că are nevoie de ele pentru a scăpa mai uşor de “fosta”. O dată ce se vedea cu banii în buzunar, Don Juan dispărea subit. După mai multe plângeri din partea victimelor, poliţia a reuşit să dea de urma infractorului. Acesta s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 25 de ani. Pentru a fi mai credibilă, ea se dădea ofiţer în armata chineză. Li Xu a reuşit să strângă, în doi ani, puţin peste 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: magazin