x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun S-a dus amoru’!

S-a dus amoru’!

de Raluca Grintescu    |    29 Dec 2006   •   00:00
S-a dus amoru’!

Whitney Huston si Bobby Brown - probail cel mai bizar cuplu de la Hollywood. Dupa 14 ani de scandaluri, care au tinut paginile presei (violenta, droguri, infidelitate), Whitney si-a regasit linistea abia anul acesta.

Circul despartirilor hollywoodiene ia amploare in 2006. Whitney Huston si Bobby Brown - probail cel mai bizar cuplu de la Hollywood. Dupa 14 ani de scandaluri, care au tinut paginile presei (violenta, droguri, infidelitate), Whitney si-a regasit linistea abia anul acesta. Reese Witherspoon si Ryan Phillipe pareau a fi tabloul perfect: doi copii frumosi si un camin asemenea. Se pare ca infidelitatea lui Ryan a pus capat mariajului. Jennifer Aniston si Vince Vaugh au intrat atat de tare in pielea personajelor din filmul "The Break-Up" ("Despartirea") incat au trecut la actiune si in plan real. La inceputul acestei luni, cei doi si-au luat ramas bun.

HARDAUL LUI SATAN. Sase ani e o cifra destul de mare in mentinerea unei relatii la Hollywood. Asa spuneau si Kate Hudson si Chris Robinson pana in vara acestui an. Carmen Electra si Dave Navarro - o alta poveste de dragoste televizata care n-a rezistat timpului...

Sa fie oare blestemul MTV-ului? Eminem si Kim... S-au impacat a doua oara, insa momentul n-a fost propice intrucat au divortat rapid. De aceasta data insa rapperul a avut grija sa incheie un contract prenuptial. Alanis Morrisette credea ca si-a gasit in sfarsit fericirea (pe Ryan Reynolds), dar n-a fost asa cum a sperat. Cantareata s-a trezit din nou singura. Cine, cum, cand? Ei bine, Prince a ramas singur dupa ce sotia sa, Manuela Testolini, i-a dat papucii... pardon, pantofii cu toc! Cameron Diaz a ramas fara Justin Timberlake, Britanny Murphy s-a despartit de logodnicul ei, Jude Law s-a despartit pentru a doua oara (iremediabil) de Sienna Miller, Paul McCartney a divortat de Heather Mills si Chad Lowe de Hillary Swank.

In iunie, Penelope Cruz si Matthew McConaughey anuntau ca vor lua o pauza ...scurta. Probabil ca Penelope spera ca Tom Cruise s-o vrea inapoi, insa el era "prins" cu Katie Holmes. Pauza s-a dovedit a fi fatala

Dupa un periplu amoros imbarligat, Pamela Anderson s-a hotarat sa-i ramana fidela lui Kid Rock. Da’ n-a tinut-o mult. La patru luni dupa ce a zis "Da!" a zis "Nu!"

Lance Armstrong a divortat si s-a logodit cu Sheryl Crowe. Cantareata n-a apucat insa rolul de sotie.
×