x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Salvator Dali are cele mai cunoscute mustăţi din lume. Vezi cine îl urmează în top

Salvator Dali are cele mai cunoscute mustăţi din lume. Vezi cine îl urmează în top

05 Noi 2010   •   00:00
Salvator Dali are cele mai cunoscute mustăţi din lume. Vezi cine îl urmează în top

Pictorul suprarealist Salvador Dali a ocupat prima poziţie în topul celebrităţilor cu cele mai cunoscute mustăţi din lume, în urma unui sondaj realizat de site-ul MSN Him din Marea Britanie, informează contactmusic.com.



Artistul spaniol, notează Mediafax, renumit pentru faptul că îşi lustruia mustăţile cu ceară, a obţinut 24% din totalul voturilor exprimate în cadrul acestui sondaj, la care au participat 14.144 de bărbaţi din Marea Britanie.

Poziţia a doua a revenit fostului luptător american de wrestling Hulk Hogan, cu 18% din totalul voturilor. Podiumul a fost completat de savantul Albert Einstein, care a primit 13% din voturi.

Pe locurile următoare s-au clasat: filosoful Friedrich Nietzsche (12%), Charlie Chaplin (11%), cântăreţul rock Freddie Mercury (11%), atletul Daley Thompson (4%), actorul Bruce Forsyth (3%), chitaristul Jimi Hendrix (3%) şi jucătorul de cricket Ian Botham (1%).

MSN Him este unul dintre sponsorii asociaţiei Movember, care îi încurajează pe toţi bărbaţii din lume să îşi lase mustaţă în luna noiembrie.

×
Subiecte în articol: magazin