x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Samuel L. Jackson se teme că Barrack Obama ar putea fi asasinat

Samuel L. Jackson se teme că Barrack Obama ar putea fi asasinat

31 Oct 2008   •   00:00

Samuel L. Jackson se teme că Barrack Obama ar putea fi asasinat dacă va câştiga apropiatele alegeri americane, devenind astfel primul preşedinte de culoare al Statelor Unite, informează entertainmentwise.com.



Celebrul actor american, care este un înfocat susţinător al lui Obama, şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa faptului că în eventualitatea alegerii sale, Obama ar putea să devină ţinta unui atac rasial.

"La un moment dat, cineva tot va spune ceva despre «acel negru» de la Casa Albă", a declarat Samuel L. Jackson. "S-o anunţe cineva şi pe Sarah Palin că un negru se ascunde prin Casa Albă", a continuat glumind celebrul actor.

"Ceea ce ne sperie cel mai mult pe noi, oamenii de culoare, care ne dorim atât de mult ca el să devină noul preşedinte ales, este gândul că cineva ar putea să încerce să îl ucidă, şi chiar să reuşească asta. Toată lumea se poartă ca şi cum n-ar fi niciun elefant în cameră, dar el este acolo!", a explicat Jackson.

Actorul Samuel L. Jackson a devenit celebru pentru rolurile din "Pulp Fiction" şi trilogia "Star Wars". De curând, Jackson a jucat în superproducţia "Omul de oţel/ Iron Man", în "Mărul discordiei/ Lakeview Terrace", şi urmează să apară în filmul de acţiune "The Spirit".
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea