x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sandra Bullock a divorţat de Jesse James

Sandra Bullock a divorţat de Jesse James

29 Iun 2010   •   00:00
Sandra Bullock a divorţat de Jesse James

Actriţa americană a divorţat, ieri, de soţul ei, Jesse James, punând astfel capăt unui mariaj de aproape cinci ani. Revista People informează că actele de divorţ au fost depuse la tribunal încă de săptămâna trecută, iar agentul de presă al Sandrei a confirmat faptul că divorţul acesteia a fost finalizat.



Sandra Bullock părea să se afle pe culmile gloriei în urmă cu câteva luni, după ce a primit premiul Oscar pentru rolul din drama "Povestea unui campion/ The Blinde Side". La doar câteva zile, însă, căsnicia ei a fost puternic zguduită, după apariţia în presa americană a unor informaţii referitoare la infidelitatea lui Jesse James.

Cei doi soţi s-au despărţit la puţin timp după acel moment, iar Sandra Bullock a anunţat ulterior că a adoptat un băieţel pe care îl va creşte singură.

În aprilie, actriţa americană a acordat primul ei interviu după drama din viaţa personală, declarând pentru revista People că a depus actele de divorţ, informează Mediafax.

Jesse James s-a internat într-o clinică din oraşul american Tucson, pe 10 martie, după ce modelul Michelle McGee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu acesta, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock.

De atunci, alte două femei au declarat că au avut aventuri cu Jesse James, iar o a patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete, devenit un adevărat star în Statele Unite ale Americii graţie unui reality show, era deja căsătorit.

Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005.

Jesse James este constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune.

Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

×
Subiecte în articol: magazin