x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele / Telenovela celebritatilor

Seriale & Telenovele / Telenovela celebritatilor

de Cristina Ologeanu    |    09 Iun 2006   •   00:00
Seriale & Telenovele / Telenovela celebritatilor

Viata agitata a vedetelor, subiect de film

Viata agitata a vedetelor, subiect de film

Din 12 iunie, Acasa prezinta in exclusivitate o noua telenovela: "Celebritate", o poveste despre viata agitata a celebritatilor. Pasiunea, vanitatea si razbunarea sunt principalele ingrediente ale acestei productii braziliene Globo. "Celebritate" este o telenovela urbana, a carei actiune se petrece la Rio de Janeiro de astazi. Subiectul? Clasica lupta dintre bine si rau.

ATU. Un atu important care va garanta calitatea acestei productii: Gilberto Braga, autorul "Sclavei Izaura", productie cu un real succes in toata lumea. El semneaza si aceasta telenovela. "Relatia vedetelor cu mass-media este o tema importanta, abordata in aceasta telenovela. Cateodata ii criticam pe jurnalistii care nu respecta dreptul unei persoane la viata privata, iar in «Celebritate» vedetele vor avea ocazia sa demonstreze cine sunt ele in particular", declara autorul Gilberto Braga.

ACTORI. Telespectatorii vor putea revedea cu aceasta ocazie actori din alte productii braziliene: Thiago Lacerda ("Terra Nostra"), Deborah Secco si Alexandre Borges ("Legaturi de familie"), Juliana Paes si Nivea Maria ("Clona"), Bruno Gagliasso ("Sapte femei"). "Celebritate" a castigat in Brazilia trei premii Contigo si premiul Asociatiei Criticilor de Arta din S"o Paolo pentru "Cea mai buna telenovela a anului 2005".

NUME SONORE
Telenovela va beneficia si de participarea unor nume sonore precum Julio Iglesias, Allanis Morissete, Alejandro Sanz (foto) si formatia Simply Red care isi vor interpreta propriul rol. Vocile acestor mari cantareti se vor face auzite pe coloana sonora a senzationalei productii Globo.

NEWS
ECHIPA SPECIALA. De marti, la Prima TV incepe un nou serial de actiune. "Wanted", productie 2005, ii are in rolurile principale pe Gary Cole, Ryan Hurst, Rashida Jones si Benjamín Benítez. La Los Angeles exista o singura echipa speciala care poate localiza si captura cei mai periculosi si cautati 100 de criminali. Liderul echipei este locotenentul Conrad Rose (Gary Cole), considerat centrul moral al unitatii. Problemele legate de activitatea profesionala ii afecteaza acestuia viata personala, Conrad aflandu-se in pragul divortului, in ciuda faptului ca el si sotia sa (Dedee Pfeiffer) inca se mai iubesc.

FARADELEGI. Si la Pro Cinema debuteaza un serial de actiune. Productie SUA 2002, "Cartelul crimelor" ii aduce in fata dumneavoastra pe Dominic West, John Doman, Idris Elba, Frankie Faison, Ervin H. Burrell, Aidan Gillen, Wood Harris. Filmat in majoritate la Baltimore, serialul este centrat in jurul scenei drogurilor orasului, cu actorii "obisnuiti" - dealeri, politisti si politicienii corupti, deopotriva. Nominalizat in 2003 la Television Critics Association Awards, serialul a fost desemnat drept "Cel mai remarcabil program al anului". (C.O.)

×
Subiecte în articol: telenovela