x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele / Viata langa Fran

Seriale & Telenovele / Viata langa Fran

de Adriana V. Paduraru    |    16 Feb 2007   •   00:00
Seriale & Telenovele / Viata langa Fran

Serial despre diferentele de varsta dintre parteneri

Serial despre diferentele de varsta dintre parteneri Incepand de miercuri, 21 februarie, Pro Cinema va aduce "o doza forte" de umor. Si asta pentru ca urmeaza sa incepeti "Viata langa Fran". Indragita dadaca Fran (actrita Fran Drescher) revine pe micile ecrane in postura unei femei divortate, cu doi copii mari - Allison si Josh.

INTRIGA. Daca pana aici nimic nu pare iesit din comun, lucrurile incep sa se complice o data cu aparitia in viata lui Fran a lui Riley, un barbat prezentabil care insa... are aceeasi varsta cu propriii ei copii. Serialul dezbate cu mult umor diferentele de varsta intre parteneri, un lucru deja comun pentru povestile de dragoste ale zilelor noastre. Membrii acestei familii ciudate vor avea de infruntat multe situatii nu tocmai placute: o vizita neanuntata din partea parintilor lui Riley, care sunt extrem de surprinsi atunci cand o cunosc pe noua iubita a fiului lor, sau intoarcerea lui Ted, fostul sot al lui Fran (nimeni altul decat Charles Shaughnessy, partenerul actritei in serialul "Dadaca"). De asemenea, Fran va avea "ocazia" de a face cunostinta cu cateva din cuceririle lui Riley si, impreuna cu noul ei iubit, va fi nevoita sa faca fata multor prejudecati.

Pe langa faptul ca detine rolul principal, Fran Drescher este si unul dintre producatorii executivi ai serialului.

NEWS
EDITH GONZÁLES, regina mariachilor. Edith González (Joselyn din telenovela "O lume a fiarelor") va fi incoronata "Regina Mariachilor". Actrita va primi aceasta coroana din mainile Lorenei Herrera, in cadrul festivalului prilejuit de "Ziua mondiala a mariachilor". In cadrul aceluiasi eveniment, Erick del Castillo, Ver"nica del Castillo si Kate del Castillo au primit medalia "Rocío DÃşrcal" ca un omagiu pentru cariera lor artistica.

VOCEA INIMII ARE FANI SI IN TUNISIA. Inainte de a incepe filmarile pentru noul sezon la "Vocea inimii", actorul Dan Tomescu, interpretul mafiotului Nicolae, si-a petrecut cateva zile in Tunisia, unde a descoperit... fani ai indragitei telenovele. In statiunea La Sousse, unde a stat, Dan a intalnit o familie din Cluj care l-a recunoscut imediat si l-a coplesit cu intrebari legate de viitorul personajului sau. Si in tara, fanii telenovelei il opresc deseori pe strada pentru a incerca sa afle ce surprize le mai pregatesc scenaristii, insa Dan s-a amuzat cel mai tare cand o mamica l-a rugat sa stea de vorba cu baietelul ei, pentru ca acestuia ii era foarte frica de actor, din cauza rolului malefic din serial.

×
Subiecte în articol: fran