x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sezonul cadourilor

Sezonul cadourilor

de Adriana V. Paduraru    |    04 Dec 2009   •   00:00
Sezonul cadourilor

A venit şi luna decembrie. Prilej bun pentru a colinda magazinele şi a găsi ceva potrivit pentru persoanele iubite. Doar este luna cadourilor, nu? Noi vă facem şi câteva sugestii care să fie în ton cu ultimele tendinţe ale marilor case de modă.



În ceea ce priveşte doamnele, pe val sunt materialele groase pentru mantouri şi paltoane, dar şi lâna, flanelul, bumbacul şi materialele matlasate. De asemenea, specialiştii Olsen recomandă ţinutele inspirate din folclor, care se joacă însă cu detaliile şi minimalismul. Se poartă hainele lungi sau bluzele care acoperă o parte cât mai mare a corpului. Alegeţi culorile neutre, calde, care dau un look natural, sensibil şi feminin. Însă nu trebuie ocolite nici ţinutele care pun accentul pe turcoaz, purpuriu, galben sau verde.
 
Pentru bărbaţi, reprezentanţii Debenhams recomandă tricotajele fine, cu jachete din piele de culoarea untului, care dau împreună un aspect sofisticat. Însă nu trebuie ocolite nici jachetele clasice din tweed, bumbac aspru şi tricotajele gorase, combinate cu pantaloni din denim de culoare închisă. În ceea ce priveşte culorile, se poartă negrul intens, griul metalic, îmbinate cu nuanţe pastelate de gri, întrerupte de accente de roşu aprins.

×
Subiecte în articol: life & style