x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Showbiz de Oscar - „Monstrii" Pacino si De Niro, din nou pe acelasi afis

Showbiz de Oscar - „Monstrii" Pacino si De Niro, din nou pe acelasi afis

de Andy Stanescu    |    19 Mai 2007   •   00:00
 

Showbiz de Oscar - „Monstrii" Pacino si De Niro, din nou pe acelasi afis

Vesti triste pentru vedetele fabricate pe banda rulanta in cetatea filmului (nu ca la noi ar fi altfel...). Robert De Niro si Al Pacino vor face echipa pentru a doua oara, de data aceasta scenariul plasandu-i de aceeasi parte a baricadei.

Vesti triste pentru vedetele fabricate pe banda rulanta in cetatea filmului (nu ca la noi ar fi altfel...). Robert De Niro si Al Pacino vor face echipa pentru a doua oara, de data aceasta scenariul plasandu-i de aceeasi parte a baricadei. Conform agentiei Reuters citata de Rompres, cei doi corifei ai cinematografiei au semnat joi contractele pentru „Righteous Kill", o productie Millennium Films ce va aduce pe marele ecran povestea unui criminal in serie, urmarit de „politistii" Pacino si de Niro.

In varsta de 63, respectiv 67 de ani, Robert De Niro si Al Pacino au mai lucrat impreuna in 1995 („Heat" - r. Michael Mann), dar si in 1974 sub bagheta regizorala a lui Francis Ford Coppola („The Goodfather: Part II"), alaturi de alte nume grele ale Hollywoodului precum Robert Duvall, Diane Keaton sau Talia Shire.

×
Subiecte în articol: magazin