x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Şi-auplătit greşelile cu postul

Şi-auplătit greşelile cu postul

de Oana-Maria Baltoc    |    23 Iul 2010   •   00:00
Şi-auplătit greşelile cu postul

Fie că s-au dat în stambă prin cluburi de noapte, fie că li s-a urcat vedetismul la cap, motiv pentru care li s-a arătat uşa ori că şi-au căutat un post mai bine plătit fără ca şefu' să prindă de veste, alegerile făcute nu au rămas nepedepsite.

Veşnice vor fi şi regretele lui Teo Trandafir, după ce a dat cu bâta în balta lui Adrian Sârbu. Banul este ochiul dracului, iar Teo, om şi ea până la urmă, s-a lăsat momită de turcii de la Kanal D cu promisiunea unui loc de muncă mai bine plătit, promisiune însoţită pe post de garnitură de o vacanţă de cinci stele în Turcia. După distracţie a venit potopul. Sârbu a aflat, s-a făcut negru de supărare şi i-a dat liber răsfăţatei din Pache Protopopescu.

La capitolul "Piţi fără frontiere", Andreea Tonciu a fost dată afară din platoul de filmare al emisiunii "La şuetă cu Bahmu" de la Kanal D. Prezentatoarea a considerat, pe bună dreptate, că domnişoara asistentă nu şi-a îndeplinit atribuţiile, după ce a refuzat să prezinte rubrica "Vremea" din cadrul show-ului, aşa că a concediat-o în direct.
Un caz ceva mai vechi de concediere, în ideea "mai catolici decât Papa", este cel al "Bebeluşei porno", aşa cum a fost poreclită Roxana Gârniţă după ce în presă au apărut mai multe fotografii deocheate în care era "actriţă" principală. Astfel, dansatoarea şi-a încheiat cariera la "Cronica Cârcotaşilor".

Pe motiv de conduită a fost şi Andrei Gheorghe concediat printr-un... sms. Prezentatorul şi-a făcut bagajele şi a plecat de la Realitatea TV, de la cârma emisiunii "Meciul serii", după ce s-a contrazis cu nişte domni poliţişti de la rutieră, în termeni nu tocmai politicoşi. Cu alte cuvinte, "eşti veriga cea mai slabă. La revedere, drum bun, domnule Gheorghe".

Cosmina Păsărin a zburat de la TVR 2 la fel de repede cum a aterizat la emisiunea "Întâlnire pe 2", taman înainte să plece la mare împreună cu colega Dalia Puşcă pentru a continua munca pe nisipul fierbinte. Moralitatea Cosminei a fost luată în discuţie de mai-marii postului public de televiziune, după ce fostul iepuraş Playboy a confundat microfonul cu un vibrator în timp ce-şi exercita farmecele de MC într-un club de noapte. Urmarea? "Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produse de o televiziune publică", aşa a sunat sentinţa nemiloasă. "Vinovata" a răsuflat ironic a uşurare, mărturisind că se miră că nu au ars-o pe rug.

×
Subiecte în articol: special magazin observator