x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Simon Cowell, împroşcat cu ouă în timpul finalei Britain's Got Talent (VIDEO)

Simon Cowell, împroşcat cu ouă în timpul finalei Britain's Got Talent (VIDEO)

09 Iun 2013   •   13:40
Simon Cowell, împroşcat cu ouă în timpul finalei Britain's Got Talent (VIDEO)

Simon Cowell, unul dintre juraţii emisiunii Britain's Got Talent, a fost împroşcat cu ouă de către o violonistă care participase la o ediţie anterioară a show-ului a cărui finală a avut loc sâmbătă seară.

Natalie Holt participase la ediţia din 2012 a emisiunii, alături de formaţia ei, Raven Quartet, însă nu a trecut de preselecţii.

Sâmbătă seară, violista, care se afla pe scenă pentru a-i acompania pe fraţii Richard şi Adam, a aruncat cu ouă în Simon Cowell, un adevărat mogul al industriei entertainment şi un acerb judecător al concursurilor de talente, precum Pop Idol, X Factor, Britain's Got Talent ori American Idol.

Natalie Holt, nominalizată la premiile BAFTA şi care a cântat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, şi-a cerut apoi scuze pentru gestul său "prostesc" faţă de cei doi cântăreţi de operă galezi pe care îi acompania, conform dailymail.co.uk.

Nu se cunoaşte deocamdată motivul pentru care Natalie a decis să arunce cu ouă în juraţii "Britain's Got Talent", iar colegii săi de formaţie spun că nu au fost implicaţi în acest incident.

Un echipaj de poliţie a fost chemat la faţa locului, dar producătorii au luat decizia de a nu face plângere împotriva artistei în vârstă de 30 de ani.

La rândul său, Cowell, care nu a părut deloc tulburat de incident, a spus că a crezut iniţial că femeia arunca cu sendvişuri şi că totul făcea parte din numărul artistic.

×
Subiecte în articol: britain's got talent simon cowell scenă