x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sinuciderea din Sălăjan - S-au gasit biletele de adio

Sinuciderea din Sălăjan - S-au gasit biletele de adio

de Jurnalul National    |    02 Noi 2007   •   00:00

Anchetatorii au găsit cinci bilete de adio lăsate de cei doi tineri care, cu două zile in urmă, s-au sinucis aruncăndu-se de pe un bloc din Capitală, inscrisuri prin care aceştia işi motivează gestul şi cer iertare celor pe care i-au făcut să sufere, au informat surse din Poliţie.

"Imi pare rău mamă şi tată. V-am iubit pe amăndoi şi imi pare rău că v-am iubit pe amăndoi, imi pare rău că o să rămăneţi fără mine, dar toată lumea o să ajungă unde am ajuns noi", scrie Alexandru Mihai Iamandi in biletul de adio găsit de anchetatori pe acoperişul blocului de pe care acesta s-a aruncat.

In al doilea bilet al său, adresat rudelor şi prietenilor, Iamandi motivează că el şi prietenul său au recurs la acest gest pentru că nu mai suportau "chinurile vieţii".

Pe acoperişul aceluiaşi imobil, poliţiştii au găsit alte trei bilete, scrise de Andrei Tătaru, adresate cunoscuţilor săi.

"Eu şi tovarăşul meu mergem intr-o lume mai bună, iar cei pe care i-am iubit o să fim alături de voi. Nu faceţi şi voi asta pentru că nu e bine, noi am făcut asta pentru că aveam aceleaşi probleme", explică Tătaru.

Tot el a lăsat un bilet de adio unei fete - Lidia -, căreia ii spune că a luat decizia de a merge, alături de Alexandru, "intr-o lume mai bună".

"Dragă Robert, să ştii că ai fost fratele meu şi ţineam la tine. Să ştii că te voi apăra de tot ce este mai rău mereu voi veghea asupra ta", se arată in cel de al treilea bilet al tănărului.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri - Alexandru Mihai Iamandi (19 ani) şi Andrei Constantin Tătaru (22 de ani) - s-au legat cu un lanţ de găt, au luat o bucată de beton din acoperişul blocului, apoi s-au aruncat de pe acoperişul imobilului, unul căzănd pe copertina de la intrarea in bloc, iar celălalt rămănănd atărnat pănă un vecin a tăiat lanţul.

Surse din anturajul celor doi declarau că aceştia s-au lăsat de şcoală, unul fiind fost elev al Grupului Âşcolar "Republica", iar celălalt al Liceului nr.19 . Tatăl lui Andrei Tătaru este decedat, iar al celeilalte victime este inchis pentru trafic de droguri. Mama lui Alexandru Iamandi este plecată la muncă in străinătate, fiind angajată pe un vas de croazieră.

Vecinii declarau, imediat după incident, că cei doi s-au urcat pe bloc, miercuri, in jurul orei 15.30, ameninţănd că se sinucid, dar vecinii au crezut că vor doar să facă spectacol.

Potrivit vecinilor, cei doi erau cunoscuţi in cartier ca fiind consumatori de droguri, in special de heroină injectabilă.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin s-au