x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Soldatul Iepuras

Soldatul Iepuras

17 Mar 2005   •   00:00

VEDETE
Pe Anca Lupu nu o caracterizeaza look-ul de "tarfulita a regimentului"

Este studenta in ultimul an la Cibernetica, dar ii place actoria. A "ras cu oameni ca noi" pana a ajuns in "NATO".
ADRIANA PADURARU

Aceasta este Anca Lupu sau soldatul Iepuras din "Trasniti in NATO". Inainte de asta a trecut pe la Pro TV, la emisiunea "Radeti cu oameni ca noi". Cum a ajuns aici? "In anul II de facultate am participat la un casting. M-am dus la preselectie nearanjata: nu machiaj, nu tocuri, nu nimic. Iar la «locul faptei» erau numai fete cochete, fardate, fuste scurte, tocuri inalte. Nici prin cap nu-mi trecea ca ma vor alege tocmai pe mine", isi aminteste Anca. Apoi au chemat-o baietii din grupul Stress care, ulterior, s-a mutat la Prima TV.

ARMATA. Anca este cea mai mica din trupa si, pana nu demult, singura fata. Asa ca era rasfatata "familiei". Ii place sa fie in "armata". Ba chiar si-ar dori sa afle si cum e adevarata ostasie: "Sunt foarte curioasa sa vad cum e sa fii soldat de-adevaratelea. As vrea sa ma inrolez o saptamana, sa stau alaturi de militari, sa fac instructie".

Dar cum este aproape imposibil sa traiasca aceasta experienta, Anca se multumeste cu "catania trasnita". Ii place rolul "Iepuras" si crede ca o reprezinta din aproape toate punctele de vedere. Singurul aspect care nu-i place si care nu o caracterizeaza este cel de femeie usoara: "Scenaristul mai insereaza din cand in cand momente mai «deocheate», cand eu trebuie sa fiu tarfulita regimentului. Dar acest «look» nu mi se potriveste absolut deloc".

COMBINATIA FATALA. "Soldatul Iepuras" considera ca principalul sau defect, dar si calitate este ambitia. "Mama imi spune ca am patru coarne: doua de berbec si doua de olteanca. Sunt combinatia fatala", marturiseste Anca zambind. Nu renunta cu una, cu doua si daca si-a propus sa realizeze ceva nu se lasa pana cand nu reuseste: "Asa sunt eu, un adevarat berbec. Nu pot face zodia de ras".

Desi este studenta la Cibernetica, Anca nu va renunta la actorie. De aceea a urmat si niste cursuri de specialitate. Pasiunea pentru teatru o are inca din copilarie. "Fiind grasuta cand eram mica, nu prea ma jucam cu ceilalti copii. Iar dupa ce mi-am pus si aparat dentar, am devenit si mai retrasa. Stateam mai mult prin casa si puneam in scena piese de teatru peste tot", a adaugat Iepuras. Ea crede ca cel mai bine i s-ar potrivi roluri in comedii de Caragiale sau Shakespeare, iar visul sau cel mai mare este sa joace intr-un film alaturi de Goldie Hawn si Mel Gibson.

QUEEN. Idolul Ancai este fostul solist al trupei Queen, Freddy Mercury. "Pentru el am invatat limba engleza, pentru el am fost la Londra. Am vizitat cam toate locurile care aveau ceva in comun cu Freddy. Iar acum vreau sa ma duc la Budapesta, pentru a asista la concertul Queen in formula cu Paul Rodgers. Sper sa nu am filmari si sa pot merge", ne-a spus Iepuras.

DECORUL BUCLUCAS
Cea mai mare sperietura pe care Anca a tras-o in timul filmarilor a fost in momentul in care decorul in care se aflau a cazut peste ei. "Dupa ce am iesit de acolo, am inceput sa radem unul de celalalt, dar mie imi tremurau genunchii", povesteste Anca. O alta experienta "traumatizanta" s-a petrecut in timpul cutremurului: "Eram la niste filmari de noapte. Cand a inceput sa se zgaltaie pamantul m-am dus direct sub tocul unei usi. Dupa ce s-a terminat, am fugit afara si nici ca m-au mai convins baietii sa revin in platou".

BARBATUL IDEAL
Anca nu a facut portretul barbatului ideal: "Nu m-am gandit niciodata la un standard in ceea ce priveste infatisarea. Barbatul din viata mea trebuie sa aiba un simt al umorului foarte dezvoltat si sa-mi suporte toate hachitele. Eu sunt mai copilaroasa, inca ma uit la desene animate, imi plac maimutoaiele. De asemenea, sunt mai baietoasa. Nu sunt genul de domnisoara care nu iese pe strada decat pe tocuri si fardata".

EXPERTA LA COPIAT
Ca orice student, Anca a apelat si ea la copiat. Recunoaste ca au fost si profesori la al caror examen nu a trisat. "Botezul" l-a facut in liceu, cu servite: "Acela a fost inceputul carierei mele, iar in facultate m-am perfectionat. La inceput am fost prinsa, dar nu am renuntat. Dimpotriva, am perseverat si am ajuns o adevarata experta. De la metodele clasice (copiute, foi intre foi si servite) am trecut la tehnologia moderna: telefonul. E tare destept. Stie formule, imi rezolva multe probleme".
×
Subiecte în articol: anca iepuras