x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sondaj: Câinele, înlocuit de calculator ca fiind "cel mai bun prieten al omului"

Sondaj: Câinele, înlocuit de calculator ca fiind "cel mai bun prieten al omului"

27 Iul 2011   •   10:33
Sondaj: Câinele, înlocuit de calculator ca fiind "cel mai bun prieten al omului"

Computerul a devenit cel mai bun prieten al omului, 'functie' detinuta pana nu de mult de caine, conform unui nou studiu.

Concluziile acestui studiu sustin ca doar 6% dintre oameni sunt convinsi ca ar trebui sa aiba mai multa incredere intr-un caine decat intr-un calculator, in timp ce pentru 67% calculatorul se afla pe primul loc. Mai mult decat atat, 38% dintre posesorii de caini recunosc ca se bazeaza mai mult pe calculator, cu 2% mai multi decat cei care se bazeaza inca pe patrupede. In ceea ce priveste posesorii de caini cu varste intre 18 si 24 de ani, procentul celor care se incred mai mult in calculator este de 71%, scrie Daily Mail, preluat de Agerpres.

Paul Allen, editor al revistei britanice Computeractive, coordonatorul acestui sondaj realizat alaturi de Societatea Regala pentru Protectia Animalelor, reaminteste ca in zilele noastre am ajuns sa putem chiar sa ne scoatem calculatorul la plimbare, daca avem un laptop sau o tableta. 'Este doar o problema de timp pana cand un calculator ne va aduce si papucii la pat', a comentat el. Acest studiu a fost realizat pe 2.000 de britanici adulti. (foto: trendhunter.com)

×
Subiecte în articol: caine Marea Britanie sondaj calculator prieten