x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sorana Cârstea, fotografiată de Mircea Radu

Sorana Cârstea, fotografiată de Mircea Radu

04 Iun 2010   •   00:00
Sorana Cârstea, fotografiată de Mircea Radu
Sursa foto: Mircea Radu/

Este deja cunoscută pasiunea lui Mircea Radu pentru fotografie. Omul de televiziune surprinde însă din nou, publicând pe pagina p.mircescu.blogspot.com o serie de fotografii cu tenismena Sorana Cârstea. "Am vrut să o fotografiez în Gara Băneasa pentru liniştea ei, iar ploaia uşoară ce a căzut în timpul shooting-ului a ajutat la atmosferă.

Am ales ca decor o gară pentru că Sorana îmi inspira drum, călătorie şi linii paralele care duc la infinit. Acum, că am lucrat împreună, ştiu mai multe despre ea - de pildă, că e foarte bine educată şi copilăroasă. Şi da, e adevărat, nu a fost niciodată să bea cafele în Dorobanţi - la ce i-ar folosi? Ce să discute acolo? Cu cine?... La plecare, ne-am luat la revedere, strângându-ne mâinile. Am fost impresionat de asprimea palmelor ei cauzată de miile de ore de antrenament care înseamnă, nu arareori, muncă dusă până la chin...", afirmă Mircea Radu.

Şi tot el anunţă că va continua seria de fotografii cu personalităţi din România, publicând poze cu Andreea Esca, Doina Levintza, Monica Petrică sau Mihaela Nicola.

×
Subiecte în articol: magazin