x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sosia lui Elvis, concurs dedicat internautilor din intreaga lume

Sosia lui Elvis, concurs dedicat internautilor din intreaga lume

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Iul 2008   •   00:00
Sosia lui Elvis, concurs dedicat internautilor din intreaga lume

12:00 • MySpace a invitat luni internautii sa incarce pe site-ul de karaoke cele mai bune videoclipuri ale lor in care il imita pe Elvis Presley, iar cel mai bun va urca pe scena la Memphis in august, in cadrul ceremoniei de comemorare a Regelui, scrie AFP.

MySpace a invitat luni internauţii să încarce pe site-ul de karaoke cele mai bune videoclipuri ale lor în care îl imită pe Elvis Presley, iar cel mai bun va urca pe scenă la Memphis în august, în cadrul ceremoniei de comemorare a Regelui, scrie AFP.

 

ŞANSĂ. Imitatorii lui Elvis au ca termen limită data de 4 august pentru a încărca videoclipurile lor pe site-ul de socializare, precizează organizatorii Elvis Presley Enterprises şi MySpace. Cîştigătorul, desmenat de un juriu, va putea urca pe scenă la Graceland, în cursul "săptămînii Elvis", care începe pe 9 august şi comemorează moartea Regelui, care a avut loc pe 16 august 1977, cînd acesta avea 42 de ani. Cîştigătorul concursului de karaoke Elvis va fi acompaniat de muzicienii care au apărut pe scenă alături de Presley între 1969 şi 1972.

 

×
Subiecte în articol: magazin elvis