x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Special - Apprentice, sezon2

Special - Apprentice, sezon2

de Adriana V. Paduraru    |    22 Dec 2006   •   00:00

Biografii celebre, destinatii de vis la Antena 3

Biografii celebre, destinatii de vis la Antena 3

Antena 3 a pregatit o multime de productii speciale pentru a sarbatori Craciunul. Prima surpriza, inceperea, in Ajun, a sezonului 2 al reality-show-ului The Apprentice. 18 candidati se vor infrunta pentru sansa de a deveni ucenicul legendarului om de afaceri american Donald Trump si pentru a castiga o slujba pe viata.

In perioada 26-29 decembrie, de la ora 20:10, telespectatorii pot urmari o retrospectiva a principalelor evenimente politice si sociale ale anului 2006. Antena 3 a pregatit, de asemenea, mai multe documentare de exceptie. Descoperiti mai multe destinatii de vis in "Top 20 destinatii... Insule" (23 decembrie, ora 13:10) si aflati cum isi petrec Sarbatorile vedetele de la Hollywood din "Craciunul starurilor" (23 decembrie, 11:05). Seria biografiilor celebre aduce de Sarbatori cateva editii speciale: "Printesele de Monaco" (23 decembrie, 20:05), "Santa Claus" (24 decembrie, 22:05), "Ceausescu" (25 decembrie, 20:10), "Regina Noor" (30 decembrie, 20:05). Totodata, in noaptea de Craciun, telespectatorii Antenei 3 vor putea urmari traditionalul concert sustinut de Filarmonica din Viena (24 decembrie, 1:10 si 2:05). De asemenea, concertul aduce un tribut lui W.A. Mozart, la cea de-a 250-a sarbatorire a nasterii lui.

Pistruiatul si Titanic, la B1 TV

Pe toata perioada Sarbatorilor de iarna, B1 TV ofera telespectatorilor sai un regal de filme si editii speciale ale emisiunilor consacrate. Ziua de Craciun incepe cu doua episoade ale serialului "Lombarzilor 8", la ora 16:00, urmate, de la ora 18:00, de superproductia "Titanic". Seara se incheie cu o editie speciala Nasul. Filmele romanesti selectate special pentru Craciun sunt: "Faimosul Paparazzo", "Pistruiatul" si "Liceenii". Miercuri si joi, Roxana Iliescu, realizatoarea rubricii mondene a emisiunii 6!Vine presa, a pregatit doua editii cu cele mai bune momente ale rubricii monden 2006.

ECRAN
N24, IN LAPONIA. Postul de televiziune N24 isi va rasfata telespectatorii cu o surpriza de proportii: va transmite mai multe reportaje chiar din locuinta lui Mos Craciun. In plus, telespectatorii vor putea vedea pentru prima oara toate pregatirile, peripetiile si emotiile care au insotit jurnalele speciale prezentate de Sorin Oprescu, Ludovic Orban, Elena Udrea, Cozmin Gusa, Elisabeta Lipa, Constantin Zotta sau gimnastul Marian Dragulescu.

FILME DE SEZON LA PRO CINEMA. Pentru cei mai nerabdatori telespectatori, Pro Cinema a decis ca anul acesta sa dea startul Sarbatorilor de iarna cu o zi mai devreme. Astfel, la 23 decembrie, la ora 9:15, incepe "Craciunul familiei Flintstone". La ora 12:00 vine "Baiatul care l-a salvat pe Mos Craciun", iar de la ora 22:00 aveti parte de "Un Craciun de neuitat". In Ajun, la ora 17:00, toata lumea se va strange pentru "Craciunul in familie", iar de la ora 19:00 se difuzeaza primul episod dintr-un nou serial, "Cinci dintr-o lovitura". Luni, la ora 9:00, incepe un "Craciun cu dinozauri", iar de la ora 10:25, soricelul Fievel revine cu o noua serie de aventuri - "O poveste americana: Fievel merge in vest".

×
Subiecte în articol: craciun decembrie