x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Special - Banica, la Pro TV

Special - Banica, la Pro TV

de Adriana V. Paduraru    |    22 Dec 2006   •   00:00
Special - Banica, la Pro TV

Episoade speciale "Om sarac, om bogat", "La bloc" si "Meseriasii"

Episoade speciale "Om sarac, om bogat", "La bloc" si "Meseriasii" Nu se putea incepe mai bine Craciunul decat cu concertul extraordinar pe care Stefan Banica jr l-a sustinut la Sala Palatului. In Ajun, incepand cu ora 23:00, va puteti bucura de hituri noi si vechi, duete posibile si imposibile, coregrafii spectaculoase. Daca-l ratati, mai aveti o sansa miercuri, 27 decembrie, de la ora 11:00.

DARUIESTI SI CASTIGI. Seria "Daruiesti si castigi" va prezenta duminica seara, de la ora 18:00, patru cazuri emotionante, ale unor oameni care au avut curajul sa-si deschida sufletul in fata tuturor si sa ceara ajutor. Pe scena emisiunii vor urca unii dintre cei mai populari cantareti - Loredana, Keo si Mihai Traistariu.

Eroii din "La bloc" au doua episoade speciale, ce vor fi difuzate la 24 si 25 decembrie (de la orele 22:30, respectiv 23:15). Nelu si Costel hotarasc sa fie fiecare Mos Craciun pentru copilul celuilalt, Nea Popa le fura costumul ca sa fie Mos Craciun pentru copiii angajatilor de la primarie, insa Nelu si Costel il confunda cu un hot care sparge seiful primariei de fiecare Craciun, ii umfla buza. Asa ca sunt nevoiti sa-i ia locul.

BOGATUL SI SARACUL. Telespectatorii Pro TV vor avea parte si de doua episoade speciale, difuzate la 25 si 26 decembrie, ale serialului "Om sarac, om bogat". Miracolul Craciunului ii aduce impreuna pe Titi si Emilian, care, pentru prima data, lasa rivalitatea deoparte. Cele doua familii se intalnesc la Palat pentru a sarbatori Craciunul. Este seara in care toata lumea trebuie sa fie mai buna.

MESERIASII. In ziua de Craciun, Mosul le aduce in dar telespectatorilor Pro Tv doua episoade speciale "Meseriasii". Pentru ca sunt cu capul in nori si cu picioarele pe acceleratie, Tociu si Palade dau cu masina peste un tip imbracat in Mos Craciun. Desi pare incredibil, in buletinul celui pe care l-au lovit scrie in dreptul numelui Mos Craciun, iar la tara e trecuta Laponia.

De Craciun, Acasa TV v-a rezervat o multitudine de surprize: cele mai frumoase filme de dragoste, concerte si speciale latino.

Vineri, 22 decembrie, de la ora 20:30, la Cinema Acasa ruleaza "Inger sub acoperire", o spumoasa comedie romantica in care o fetita de numai sase ani joaca rolul lui Cupidon pentru a cupla doi adulti singuratici.

Sambata, 23 decembrie, de la ora 17:30 telespectatorii se vor delecta, la "Povestiri adevarate" cu prima parte a unui remember al celor mai frumoase nunti din acest an ale vedetelor autohtone, urmand ca partea a doua sa fie difuzata a doua zi, la aceeasi ora. Seara, de la ora 20:30, telespectatorii se vor intalni cu "Annie", un film cutremurator despre necazurile si bucuriile din viata unei fetite orfane. La Cinema Acasa se vor difuza doua super filme "Tom si Tomas" (15:15), "In timp ce tu dormeai" (21:30). Tot in Ajun, de la ora 23:45, puteti participa la Concertul de Craciun de la Vatican.

SECRETUL CRACIUNULUI. In ziua de Craciun, la ora 10:15 telespectatorii vor trai o poveste minunata cu reni zburatori, spiridusi si Mos Craciun in filmul "Secretul Craciunului". De la ora 13:00, Gabriela Spanic vine la "Pasiune si savoare", o emisiune plina de retete unice, gatite chiar de starul venezuelean, secrete intime, dezvaluiri senzationale. Marti, 26 decembrie, de la ora 10:00 telespectatorii vor simti din plin spiritul sarbatorilor in "Cantec de Craciun" iar de la ora 17:30, la "Povestiri adevarate", au loc cele mai cunoscute botezuri si nasteri ale anului 2006 din Romania.
×
Subiecte în articol: craciun moş crăciun