x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Special - Craciun Antena 1

Special - Craciun Antena 1

de Adriana V. Paduraru    |    22 Dec 2006   •   00:00
Special - Craciun Antena 1

"Hartia va fi albastra" deschide seria productiilor speciale

"Hartia va fi albastra" deschide seria productiilor speciale

Telespectatorii Antenei 1 au parte de multe programe speciale cu prilejul Craciunului. Debutul acestora se petrece vineri, 22 decembrie, cand va fi difuzat filmul "Hartia va fi albastra". Cu un buget de aproximativ 600.000 de euro, dupa un scenariu de Radu Muntean, Razvan Radulescu si Alexandru Baciu, pelicula reconstituie evenimentele din noaptea de 22 spre 23 decembrie 1989, cand cetatenii primeau arme "cu buletinul", confuzia domnea peste tot, armata era condusa prin televizor de literati si disidenti, tiganii erau luati drept teroristi arabi, tinerii participanti la Revolutie erau arestati si acuzati de terorism, undele radio transmiteau parole pe care nu le cunostea nimeni si nimic nu era ce parea sa fie.

DUMINICA IN FAMILIE. Nu puteau lipsi din Ajun colindatorii. La "Duminica in familie" vor fi prezenti, printre altii, Mihaela Vasiliu, Analia Selis, Narcisa Suciu, Benone Sinulescu, Dida Dragan si Michael Kleitman, Etnic, Mirela Mihalache, Marius Moga, Bianca Ionescu, George Ivascu. Stirile sportive din cadrul "Observatorului" de la ora 20:00 vor avea editii speciale in Ajun si de Craciun. Una dintre surprize este filmarea unui imn dedicat campionilor de toamna. La inregistrarea melodiei "Caini pana la moarte", compusa de Mircea Rusu, au participat toti jucatorii, majoritatea oficialilor, dar si multe foste glorii ale echipei din Stefan cel Mare.

DIVERTIS. Ca in fiecare an, cele mai importante personaje politice si din show-biz vor fi recompensate de grupul Divertis. In "Felix si Otilea" va fi mare sarbatoare, pentru ca trupa Heaven, impresariata de Vlahopol, va canta colinde pentru intreg Clanul Caraiman. In "Animat Planet" va fi prezent primul porc romanesc taiat european.

DIMINEATA DEVREME. Dan Capatos si Cristina Cioran, alaturi de colegii lor, Cristina Dochianu si Adi Luca, va invita la o editie speciala a "Diminetii devreme". In seara de Craciun, Dan Negru, Paula Chirila, Adi Minune, Adrian Enache si Letitia Zaharia cad in plasa lui Ioan Isaiu la "Noaptea erorilor".

DIN DRAGOSTE. A doua zi de Craciun, telespectatorii vor putea urmari o poveste de dragoste emotionanta dintre doi batrani. Sotul si Mircea Radu l-au invitat pe Fuego, interpretul preferat al doamnei.

Ultimul episod al sezonului "Fast Food" va fi difuzat a treia zi de Craciun. Protagonistii isi vor lua ramas bun cu o avalansa de intamplari uluitoare si rasturnari de situatie care ii vor lasa pe iubitorii de comedie cu sufletul la gura in asteptarea noului sezon.
La "Ziua Judecatii" de miercuri, se vor infrunta cei mai nonconformisti si mai trasniti concurenti ai celor trei sezoane.

  • Hartia va fi albastra
    Film / Vineri 20:30
  • Stuart Little
    Film / Duminica 11:00
  • Duminica in familie
    Divertisment / Duminica 15:00
  • Divertis
    Divertisment / Duminica 20:30
  • Animat Planet
    Divertisment / Duminica 21:30
  • Mos Craciun cauta Craciunita
    Film / Duminica 0:00
  • Grinci a furat Craciunul
    Film / Luni 13:15
  • Noaptea erorilor
    Divertisment / Luni 20:30
  • Zana maseluta
    Film / Marti 11:00
  • Din dragoste
    Divertisment / Marti 20:30
  • Ziua Judecatii
    Divertisment / Miercuri 20:30
  • ×
    Subiecte în articol: craciun duminică