x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Spuneţi-mi Diana!

Spuneţi-mi Diana!

30 Noi 2007   •   00:00

Anca Florescu e un avocat din Sibiu, o fată care alături de fosta Miss Romănia, Nicoleta Luciu, a făcut furori in acea trupă efemeră. Poate că de muzica pe care o promova la vremea ei Laguna lumea nu-şi mai aminteşte, dar cu siguranţă oamenii nu pot uita apariţia incendiară a celor două tinere.

Anca Florescu, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu, şi-a schimbat numele şi stilul musical

Anca Florescu e un avocat din Sibiu, o fată care alături de fosta Miss Romănia, Nicoleta Luciu, a făcut furori in acea trupă efemeră. Poate că de muzica pe care o promova la vremea ei Laguna lumea nu-şi mai aminteşte, dar cu siguranţă oamenii nu pot uita apariţia incendiară a celor două tinere. Distracţia n-a durat mult şi trupa s-a destrămat in urma deciziei pe care Anca şi Nicoleta au luat-o impreună. "Nicoleta şi-a continuat drumul ei cu filmările la Buftea, iar eu am imbrăţişat cariera solo muzicală. Am rămas prietene insă. Ne inţelegem foarte bine, ne sunăm, ne vedem la masă…".

Public de suflet. Şi dacă muzică nu e, nimic nu e, ar putea spune Anca Florescu, pentru că, deşi este avocat in baroul sibian, deşi a făcut aproape 10 ani de balet avănd chiar şi atestat in acest domeniu, ea nu a renunţat niciodată să spere la propria carieră in muzică, la visul ei de a cănta pentru un public care să o respecte pentru ceea ce transmite prin muzică. "Vreau să am publicul meu de suflet". Ce s-a intămplat după Laguna? "Nu am renunţat să muncesc. Dar cel mai important este că in toată această perioadă am avut sprijinul părinţilor mei, care sunt nişte oameni extraordinari".

Primul prenume. In momentul de faţă, Diana - fostă Anca - are trupa ei de instrumentişti alături de care, in concerte, vrea să cănte doar live. Diana lucrează acum la un album care va apărea pe piaţă, cel mai probabil la inceputul anului. "Diana nu este un pseudonim. Este primul meu prenume şi am ales un nume simplu pentru trupă, care mă reprezintă, şi un nume care nu poate crea confuzii, pentru că in momentul de faţă, pe piaţa romă-nească, sunt foarte multe artiste cu numele de Anca". Anca (sau Diana) lucrează pentru viitorul produs muzical cu Marius Moga, Adi de la Akcent şi Adrian Cristescu. "Incercăm să alcătuim o unitate a intregului album, iar stilul cred că va fi unul spre pop cu influenţe rock". Opt ore pe zi la repetiţii, studiu muzical, ore de chitară şi multă credinţă in ceea ce face.

×
Subiecte în articol: anca cover story