x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

04 Noi 2005   •   00:00

Brooke va fi din nou mama

Visul actritei Brooke Shields (40 de ani) de a mai avea inca un copil s-a implinit, in urma unui control medical amanuntit vedeta fiind asigurata de medici ca este din nou gravida. Starul, care a nascut in 2003 o fetita botezata Rowan prin tehnica fertilizarii in vitro, asteapta la primavara un al doilea copil alaturi de sotul sau, Chris Henchy. Actrita s-a declarat extraordinar de fericita la aflarea vestii, pentru ca si-a dorit mereu sa-i ofere lui Rowan un fratior sau o surioara. "Nu vreau ca Rowan sa fie singura care sa aiba de-a face cu mine cand va creste mai mare", a declarat ea cu umor in cadrul unui interviu televizat. Shields, care a scris o carte asupra depresiei sale post-partum suferita dupa prima nastere, in 2003, a ajuns vedeta la Hollywood in 1978, dupa ce a interpretat rolul unei fetite prostituate in filmul "Pretty Baby".

Catherine Zeta-Jones, stanjenita de felul in care se imbraca Michael Douglas

Eleganta Catherine Zeta-Jones a declarat ca se simte stanjenita atunci cand se gandeste ca sotul sau, Michael Douglas, nu are deloc simtul modei si se imbraca precum un batran. Actrita - care figureaza in topul celor mai bine imbracate vedete - regreta ca sotul sau, in varsta de 61 de ani, nu a invatat nimic de la ea, atunci cand vine vorba de stil. "Ori de cate ori ma uit in jos, la picioarele lui, vad niste sosete vechi si urate. Apoi, mai e obsedat de peria lui de par de doi dolari. O ia cu el pe oriunde merge", a adaugat Zeta-Jones.

De altfel, Zeta-Jones este autoritara si cand este vorba de copiii ei. Ea are niste reguli stricte cu privire la ce trebuie sa manance copiii ei. "Nu le dau mancare pentru copii. Nu au voie dulciuri si nici sucuri. Cand copiii mei vor bea un suc va fi ca si cand gusta pentru prima oara din sampanie", a precizat actrita.

Britney Spears rade de sotul ei

Britney Spears rade de incercarile sotului ei, Kevin Federline, de a deveni la randul sau un star pop, considerand prima inregistrare in studio a acestuia drept "o gluma buna". Conform revistei In Touch Weekly, Federline - care a intalnit-o pentru prima oara pe Britney din postura de dansator angajat intr-unul dintre turneele divei pop, s-a simtit "ranit" de reactia sotiei sale fata de tentativele sale muzicale. Revista americana citeaza un apropiat al celor doi care sustine ca "melodia interpretata de Federline a fost acompaniata de hohotele de ras ale printesei pop care nu s-a aratat deloc impresionata".

Michael Jackson, intr-un nou proces

Jackson a inceput o noua batalie in Justitie cu fostul sau asociat, Marc Schaffel, cu care se judeca deja pentru trei milioane de dolari. Realizatorul Marc Schaffel a depus o plangere impotriva lui Jackson in noiembrie, afirmand ca starul ii datoreaza bani. Schaffel a lucrat pentru Jackson la doua documentare, "The Michael Jackson interview: The footage you were never meant to see" si "Michael Jackson’s private home movies", in 2003, in raspuns la filmul jurnalistului britanic Martin Bashir "Living with Michael Jackson", in care aparea minorul care l-a acuzat de agresiune sexuala, Gavin Arvizo.

Janet Jackson a fost filmata nud in timp ce facea plaja

Dupa scandalul provocat de aparitia accidentala, sau nu, la o ora de maxima audienta a unui san in direct in timpul unui concert sustinut alaturi de Justin Timberlake, cu ocazia finalei campionatului de fotbal american, Janet Jackson a fost surprinsa din nou in pozitie de "offside" - de aceasta data in timp ce facea plaja in costumul Evei. Imaginile sorei mai celebre a lui Michael Jackson au fost surprinse de un paparazzi si difuzate imediat pe Internet sub forma unui videoclip de 40 de secunde - scurt, dar edificator!
×
Subiecte în articol: michael jackson