x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

28 Oct 2005   •   00:00

Pentru maniacul informational din tine

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Vrei sa nu-ti dai seama cum zboara timpul? Iti doresti o calatorie informationala? Crezi ca nu mai rezisti nici o secunda fara o stire care sa te loveasca-n occipitus? Esti de parere ca un om informat e, intr-adevar, un om puternic? Bucura-te! Pentru tine s-a inventat televiziunea cu circuit inchis din troleibuzele 66 si 86.

Televiziunea cu circuit inchis din troleibuzele 66 si 86 a fost creata special pentru maniacul informational care esti tu, calatorule. Vrei sa stii? Ia troleibuzul.

Acolo, niste fete si niste baieti iti dau de stire. Iti dau de stire ca s-a deschis nu-stiu-ce magazin. Iti dau de stire ca nu-stiu-ce sportiv a facut nu-stiu-ce. O intreaga armata de oameni bine intentionati lucreaza pentru ca tu, calatorule si maniacule informational ce esti, sa stii; plecand, of cors, de la sanatoasa premisa ca un om informat e, nu-i asa, un om puternic.

Sa ne bucuram. Sa ne bucuram ca ne informam. Informatia se intoarce si loveste din nou, acum, mai curata, mai uscata. Informatia e acum cu noi, in troleibuz. Ha! Nu mai avem scapare. Vrem, nu vrem, ancorarea in realitatea asta cruda e inevitabila. Mai mult decat o inerenta cotidiana, stirea a devenit, iata, o inerenta a calatoriei cu troleibuzul.

Acuma, ca oamenii astia de la RATB ne vor bine informati, n-ar fi nimic. Dar sa va spun altceva: jurnalele-astea din troleibuz sunt foarte ciudate. Mai intai vine un zgomot care te sperie. Pe urma, pe ecran apare un cuvant. Acest cuvant vrea sa sintetizeze stirea. Daca, de exemplu, in stire e vorba despre o investitie, cuvantul care va aparea pe ecran (si care va fi pronuntat cu un ton tipat) va fi "investitie".

Dupa aceea, apare o fata care miorlaie o stire alcatuita din maximum patru fraze in care ni se detaliaza niste chestii de maximum interes: cine a bagat banii, unde, de ce, ce cauta el in viata lui, ii este bine?, ce-a mancat de dimineata?, a luat cafea?, bine, acum urmeaza o alta stire, sintetizata, bineinteles, de un alt cuvant. Si tot asa.

Cateodata e o fata care citeste, alta data e un baiat. Eu n-am vazut sa se repete vreo fata. Intotdeauna apar alte si alte fete. Aceste fete si acesti baieti dau senzatia ca tin mortis sa imprime jurnalului o anvergura ceva de speriat. Pentru asta, adopta intonatia aia enervanta pe care o au toti prezentatorii de stiri. Incep stirea intr-un fel urlat, pentru ca spre sfarsitul ei sa coboare tonul, sa coboare, sa coboare, sa coboare, pana ajung sa semene cu o banda stricata de magnetofon.

Eu unul ma bucur pentru mine ca am ajuns sa fiu asaltat de stiri chiar si in troleibuz. As dori ca, pe aceasta cale, sa multumesc RATB pentru grija pe care ne-o poarta noua, calatorilor maniaci informationali, le doresc fetelor si baietilor alora s-o tina tot asa, iar dumneavoastra, daca nu va convine, auziti, stiti ceva? Luati-va masina!

Madonna voia cu disperare un copil de la Dennis Rodman


Fostul baschetbalist Dennis Rodman, care a avut o relatie cu Madonna in urma cu 11 ani, sustine ca "Material Girl" voia cu disperare sa aiba un copil cu el, relateaza Sky News. In autobiografia sa "I should be dead by now", Rodman a scris ca se afla intr-un cazinou din Sin City cand Madonna l-a sunat si i-a cerut sa zboare cu avionul de la Las Vegas la New York pentru a o lasa insarcinata. "Madonna voia sa aiba copii cu mine... Odata, eram in Las Vegas la masa de joc cand am fost sunat de ea... Am raspuns si Madonna a inceput sa turuie: «Sunt in ovulatie... misca-te mai repede incoace!». Asa ca am lasat cartile pe masa si am zburat cinci ore pana la New York", a povestit el.

Robbie Williams vede fantome, Jenny McCarthy e ingrozita de ele


Pop-starul Robbie Williams a sustinut ca, uneori, vede fantome si ca, daca nu ar fi ales cariera de cantaret, ar fi putut fi un bun mediu. "Cred ca am puteri supranaturale. Vad lucruri ciudate. De pilda, am vazut cainele surorii mele sarind la picioarele ei, dupa ce a murit, in urma cu cativa ani. Mai vad lacate care se deschid si se inchid in fata ochilor mei si televizoare care se aprind si se inchid brusc", a declarat cantaretul. La polul opus se afla insa Jenny McCarthy. Frumoasa blonda nu suporta sa ramana singura intr-o camera dupa ce a avut o experienta terifianta in Hawaii, relateaza site-ul Contactmusic. "Eram intr-o zona mai retrasa cu prietenii mei cand unul dintre ei a spus: «Dumnezeule, uite un tip cu un copil in brate!». Cand am vrut sa ne apropiem de el, a disparut brusc", a povestit fosta playmate Playboy. "Din acea zi nu pot sa mai stau singura intr-o camera. Sunt ingrozita!", a adaugat ea.

Guy Ritchie, tratament pentru sforait


Diva pop Madonna si-a fortat sotul, regizorul Guy Ricthie, sa urmeze un tratament pentru eliminarea sforaitului, astfel incat sa poata dormi suficient inaintea viitorului ei turneu mondial. Potrivit Contactmusic, regizorul britanic a dezvaluit recent ca, deseori, este nevoit sa doarma departe de sotia sa, intrucat aceasta nu poate inchide un ochi din cauza "concertelor" sale nocturne. "In ultima vreme dorm alaturi de el. Asta pentru ca poarta o banda pe nas. Exista tot felul de remedii pentru sforait, de la picaturi pana la leucoplaste. De obicei, el sforaie foarte tare. Poate cel mai tare", a declarat Madonna.

Westlife s-au chinuit sa schimbe un bec


De cati membri ai trupei Westlife este nevoie pentru schimbarea unui bec? Se pare ca de toti patru, caci recent tinerii cantareti s-au confruntat cu o sarcina "ultra complexa", cand au fost nevoiti sa schimbe un bec stricat. "Becul de la camera noastra de hotel s-a stricat, asa ca a trebuit sa ma urc pe umerii lui Kian. Apoi am cazut de pe el, exact cand mai aveam putin si reuseam. De aceea, m-am urcat pe umerii lui Shane, dar am scapat becul. A fost nevoie de Nicky pentru a ne ajuta. Am fost ca intr-un banc prost", a declarat Mark Feehily, citat de DigitalSpy.

Paris Hilton, in gratiile altui fiu de miliardar grec


La doar cateva saptamani dupa ce si-a anuntat despartirea de logodnicul sau Paris Latsis, Paris Hilton se pare ca se pregateste pentru o relatie cu un alt tanar fiu de armator grec, fostul prieten al lui Mary-Kate Olsen, Stavros Niarchos. Paris Hilton, 24 de ani, a fost vazuta de mai multe ori in compania lui Niarchos, 20 de ani, in mai multe localuri de lux din Hollywood. Controversele par sa nu se mai termine o data ce s-a zvonit ca si actrita roscovana Lindsay Lohan ar fi pus ochii pe frumuselul, si mai cu seama foarte bogatul Stavros Niarchos.
×
Subiecte în articol: madonna stire