x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Star news

Star news

30 Sep 2005   •   00:00

1994 in anul 2005 D.Hr.

C(RAMPE) - Gica
Click pentru a mari imaginea
Nu-mi vine sa cred! Domnilor, domnisoarelor si stimati intelectuali de mare anvergura, dupa... cate zile, ca nu mai stiu... in sfarsit ma deranjeaza lumina SOARELUI care bate in monitorul calculatorului meu! Este incredibil, dar constat cu bucurie senzatia aia neplacuta de ecran care reflecta lumina si constat cu bucurie senzatia de profunda iritare care ma cuprinde, plus o usoara durere de cap, plus o usoara durere de ochi! Uau! Ce marfa e sa-ti bata SOARELE-n monitor!

Dar cum nimic nu e misto pana la capat pe lumea asta, sa adaug imediat ca la radio se da trupa aia... cum ii zice... cu un disperat care vrea neaparat s-ajunga "pe-o terasa la mare"... ah, da... Vama Veche... Mi-e lene sa ma duc sa schimb postul, asa ca las senzatia asta de disconfort sa-mi strice, pentru o scurta perioada, senzatia de bucurie data de senzatia de disconfort data de SOARELE care-mi bate-n monitor (ati inteles ceva?).

Cum m-am luat cu niste activitati intelectuale, am rarit-o la minimum posibil cu televizorul. Am preferat, in schimb, sa ma culturalizez intens, ascultand tot felul de posturi de radio. E un experiment pe care-l fac de mai multa vreme. Vreau sa-mi dau seama daca oamenii care vorbeste la radio se ia unii dupe altii sau, pur si simplu, a tunat si i-a adunat pe toti inaintea microfoanelor.

Ploaia uriasa din ultimele zile a fost de natura sa loveasca in moalele capetelor majoritatii oamenilor care se da (sic!) la radio. Esti meteodependent? Foarte bine, ca daca nu esti, oamenii de la radio te ia si te pregateste ca sa devii unul.

Nu te simti vinovat daca n-ai dureri de cap cand sunt nori pe cer. Cu putina vointa, ascultand posturile de radio, ai toate sansele sa devii un meteodependent de nadejde al tarii. Nu uita, ne-meteodependentule, pentru a fi un om implinit, trebuie sa fii meteodependent. Iar ca sa ajungi si tu sa te numeri printre numerosii dependenti de meteo ai tarii, nu trebuie decat sa dai drumu’ la radio. Aici, in mesaje repetate, ti se va aduce aminte c-ar fi bine sa te simti si sa te alaturi semenilor tai aflati in suferinta meteodependentei.

Deci, te rog, fii un sandilau cumsecade si incearca si devino meteodependent. Lasa norul de pe cer sa-ti intre-n cap. Du mana la tampla si vizualizeaza cum norul asta iti cuprinde toata teasta. Apoi plange-te si afirma cu o voce scazuta ca te simti naspa de la ploaia asta, "cine are ceva de cap?". Pe urma, prietenii tai, ipohondrii, vor incepe sa-si sondeze cu entuziasm gentile, in cautarea unei buline analgezice. Multumeste, apoi, in gand baiatului de la radio, care, prin repetatele lui mesaje, te-a facut sa-ntelegi ca nimic nu esti, daca nu esti meteodependent. Bucura-te! Esti ca Winston ala din "1984", care, oricat s-a luptat el cu sistemul, tot spalat pe creier a ajuns.

George Clooney nu-i va gazdui pe sotii Pitt


Actorul George Clooney s-a declarat uimit de speculatiile aparute in presa cu privire la eventuala casatorie dintre Brad Pitt si Angelina Jolie (foto) care ar fi urmat sa fie celebrata la una din proprietatile sale. Conform informatiilor publicate de mai multe tabloide britanice si americane, Pitt si Jolie ar fi urmat sa se casatoreasca in cadrul unei ceremonii restranse organizate pe proprietatea lui George Clooney de la Lake Como, dar acesta din urma insista ca nu a fost niciodata vorba despre asa ceva. "S-a scris ca se vor casatori in casa mea. In cazul asta, ar fi trebuit sa stiu si eu... si pot sa va spun ca nu va fi nici o nunta secreta la mine acasa", a declarat Clooney. De altfel, desi Clooney este bun prieten cu Brad Pitt, cei doi nu discuta niciodata despre aventurile romantice pe care le au. (Adriana Paduraru)

Oprah Winfrey va produce un muzical


Celebra moderatoare de televiziune din Statele Unite Oprah Winfrey va produce un muzical care va avea la baza romanul "The Color Purple" si care va avea premiera pe Broadway. Winfrey a declarat ca va investi peste un milion de dolari in acest muzical si ca "visul ei secret" a fost sa lucreze pe Broadway. Muzicalul se va numi "Oprah Winfrey Presents: The Color Purple" si va fi prezentat prima oara in decembrie. El are la baza romanul lui Alice Walker, care a castigat Premiul Pulitzer. Cartea relateaza povestea unei femei, Celie, violata de tatal ei si abuzata de catre sotul ei. "Sper ca voi deschide o usa pentru persoane care nu au fost sau nu s-au gandit niciodata ca vor merge sa vada un spectacol pe Broadway", a declarat Oprah. (Adriana Paduraru)

Beatty il concureaza pe Schwarzenegger


Celebrul actor Warren Beatty isi tine fanii in suspans, anuntand ca nu a luat inca nici o decizie privind depunerea candidaturii pentru postul de guvernator al Californiei. In varsta de 68 de ani, Beatty a sustinut ca nu a sosit inca timpul pentru a-si anunta candidatura, dar a precizat ca se "bucura" sa fie un "ghimpe in coasta" actualului guvernator. Republicanul Arnold Schwarzenegger nu a comentat prea mult pe marginea unei posibile concurente democrate materializate in persoana lui Beatty, dar a recunoscut ca i se pare ciudat ca acesta sa se gandeasca la fotoliul de guvernator. "O eventuala lupta politica intre noi doi mi s-ar parea ciudata, pentru ca este un mare actor si-i respect foarte mult munca", a declarat Arnold. (A.P.)

Sharon Osbourne lupta cu bulimia


Sotia rockerului Ozzy Osbourne, Sharon, a recunoscut ca lupta de 35 de ani cu bulimia. "Inca nu mi-a trecut, dar incerc sa ma fac bine. Ma indop cu inghetata si spaghete, apoi dau fuga la toaleta, unde ma fortez sa vomit. Familia mea stie despre problema si este foarte suparata pe mine. Le este teama ca mi s-ar putea intampla ceva rau", a declarat Sharon. Ea a adaugat ca a avut probleme cu greutatea inca din copilarie, fiind cand foarte slaba, cand foarte grasa. "Mi s-a spus ca s-ar putea sa recidiveze cancerul la colon, de care am scapat in 2002. Imi este frica, asa ca fac analize la fiecare sase luni. Cum sunt o fire foarte pesimista, ma astept ca de fiecare data sa primesc o veste proasta", a mai spus sotia lui Ozzy. (A.P.)
×
Subiecte în articol: radio