x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Steaua învinge în Antalya, Mirel Rădoi revine pe teren

Steaua învinge în Antalya, Mirel Rădoi revine pe teren

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Feb 2008   •   00:00
Steaua învinge în Antalya, Mirel Rădoi revine pe teren

09:48 • Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, care a reintrat într-un joc al roş-albaştrilor după două săptămâni de pregătire separată, s-a declarat fericit de revenirea pe teren şi a mărturisit că nu mai are probleme medicale, după seria îndelungată de accidentări pe care a îndurat-o în ultimele luni. Meciul a fost arbitrat de românul Cristian Balaj.

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, care a reintrat într-un joc al roş-albaştrilor după două săptămâni de pregătire separată, s-a declarat fericit de revenirea pe teren şi a mărturisit că nu mai are probleme medicale, după seria îndelungată de accidentări pe care a îndurat-o în ultimele luni. Meciul a fost arbitrat de românul Cristian Balaj.

BUCUROS. "Mă bucur că am intrat din nou pe teren şi mă simt foarte bine. Felicitări băieţilor pentru victorie şi sper să o ţinem tot aşa. Am încredere în faptul că aceste victorii au fost pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm să vină în număr cât mai mare la stadion", a declarat Mirel Rădoi, vineri, pentru site-ul oficial al Stelei, după victoria cu Jeff United, scor 2-1. Întoarcerea căpitanului stelist a fost salutată şi de mijlocaşul Mihăiţă Pleşan, şi el revenit în această iarnă după o pauză lungă datorată convalescenţii care a urmat unei fracturi. "Mirel Rădoi este important atât pentru Steaua, cât şi pentru echipa naţională, deci mă bucur pentru revenirea sa. Avem cea mai tare echipă", a declarat Pleşan, care a mai adăugat: "Mă bucur că am încheiat pregătirile aşa cum trebuie, cu o victorie. Toţi jucătorii sunt sănătoşi şi ne pregătim bine, pentru că într-o săptămână începe returul. Mi-e dor să înceapă campionatul, fiindcă am stat prea mult departe de gazon. Victoriile ne dau încredere şi important este să jucăm la fel şi în campionat, fiindcă ne dorim titlul". Un alt jucător stelist, fundaşul Petre Marin, şi-a exprimat speranţa că roş-albaştrii vor reuşi să repete şi în campionat seria de victorii din meciurile amicale. "Aşteptăm cu nerăbdare începutul sezonului. Important este că nu am pierdut niciun meci, ceea ce ne dă un moral bun pentru viitor. Sperăm să repetăm aceste evoluţii şi în campionat şi să ne atingem obiectivele propuse", a declarat Petre Marin.

ÎNCREZĂTORI. Portarul columbian Robinson Zapata a lăudat echipa stelistă, pentru că este "foarte solidă în toate compartimentele". "Este important că avem echilibru. Suntem concentraţi în apărare şi ne creăm foarte multe ocazii de gol. Jucăm foarte bine şi, dacă o ţinem în acest ritm, o să obţinem foarte multe victorii", a mai spus Zapata. Jucătorii roş-albaştri au primit laude şi de la preşedintele Valeriu Argăseală, care vede în Steaua cea mai omogenă echipă. "Sunt mulţumit, mai ales că am câştigat şi azi. Nu am avut probleme în niciun moment. Am dovedit că avem cea mai omogenă echipă şi ne bucurăm că am fost feriţi de accidentari, astfel încât Marius a putut să aleagă cea mai bună formulă. Jucătorii noi s-au integrat foarte bine şi datorită lui Zapata, care ne-a ajutat foarte mult. Este cel mai bun portar din România în acest moment", a declarat oficialul stelist. Steaua a încheiat victoriosă seria amicalelor din această iarnă, după ce a învins, vineri, în ultima partidă de verificare susţinută în cantonamentul din Antalya, formaţia japoneză Jeff United, scor 2-1. Acest meci a consemnat şi revenirea lui Mirel Rădoi, după accidentarea suferită la primul antrenament al roş-albaştrilor după revenirea din cantonamentul din Spania. Căpitanul stelist a intrat pe teren în minutul 62, când Lăcătuş i-a înlocuit pe fotbaliştii Pleşan, Lovin, Emeghara, Ghionea şi Pepe Moreno cu Rădoi, Rada, Ovidiu Petre, Eze şi Badea. La ieşirea de pe teren, Ghionea i-a oferit banderola de căpitan înlocuitorului său şi totodată purtătorului tradiţional al acesteia, Mirel Rădoi. Ghionea deţinuse banderola de căpitan începând din minutul 46, când a primit-o de la Dică.

 

×
Subiecte în articol: magazin rădoi mirel rădoi mirel