x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stefan Petzner: Joerg Haider a fost iubitul meu!

Stefan Petzner: Joerg Haider a fost iubitul meu!

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Oct 2008   •   00:00
Stefan Petzner: Joerg Haider a fost iubitul meu!


Stefan Petzner, succesorul lui Joerg Haider la preşedenţia partidului de extremă dreaptă Alianţa pentru Viitorul Austriei, declară cu nonşalanţă că a preluat funcţia chiar de la iubitul său. Conform Agerpres, Petzner a avut o relaţie amoroasă de cinci ani cu Haider.



Haider, care a fost fotografiat în timp ce ţinea în braţe un bărbat, în barul pentru gay unde consumase alcool înainte de a se sui la volan, era suspectat de mai mult timp că ducea o viaţă dublă, în timpul anilor petrecuţi la putere. Stefan Petzner (27 de ani), care l-a înlocuit pe Haider la cârma principalului partid austriac de extremă dreaptă, a recunoscut într-un interviu acordat postului radio O3 că a fost iubitul acestuia.

Petzner spune  că a simţit mereu o “atracţie magnetică” faţă de Haider, pe care l-a întâlnit cu cinci ani în urmă, în timp ce lucra la un ziar unde scria articole despre produse cosmetice, Petzner a precizat: “Am avut o relaţie care a trecut dincolo de prietenie. Eu şi Joerg eram conectaţi prin ceva cu adevărat special. A fost bărbatul vieţii mele”.  Apoi, Stefan Petzner a menţionat că văduva lui Haider, Claudia, nu s-a opus relaţiei lor: “L-a iubit ca o femeie. El a iubit-o ca un bărbat. Eu l-am iubit complet diferit şi într-un fel personal. Ea a înţeles asta”

×
Subiecte în articol: lumea