x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Stimate domnule Boc,

Stimate domnule Boc,

de Sebastian S. Eduard    |    19 Iun 2009   •   00:00

Află pe această cale că sunt bine sănătos, ceea ce vă doresc şi domniei voastre dacă nu care cumva veţi crede că sunt ironic.



Am fost zilele trecute pe la Circa Financiară să îmi plătesc impozitul. Că am auzit că lumea e restantă şi fără banii noştri ( cu un singur "i" domnule Vanghelie, dacă veţi căuta pe Gugăl găsiţi circa 1.580.000 de rezultate), ei bine, am auzit că fără banii noştri nu puteţi să faceţi economia să meargă).

Erau cozi imense acolo, domnule Boc. Aer condiţionat nu exista, iar sertarele erau legate cu sfoară. Periodic, calculatoarele se defectau. Nu puteai plăti cu cardul. La chioşc - acriturile din ceilalţi ani - te tratau ca şi când tot ei îţi făceau ţie vreo favoare. Xeroxul din hol, cel cu care se privatizase un şefuşor de pe acolo şi care nu dădea chitanţe (fraudă pe faţă, în chiar holul instituţiei), dispăruse dar mi s-a spus că s-a mutat într-un imobil din vecinătate. Mirosea urât acolo, domnule Boc. A transpiraţie, a afişe cu "nu da şpagă", a neputinţă şi a iad.

Nu ştiu cum miroase la Palatul Victoria, domnule Boc, dar eu mi-am propus să nu mai trec pe acolo, pe la Circa Financiară. Să nu-ţi mai plătesc impozite
pentru că am senzaţia că oricum nu ai ştii ce să faci cu banii.

Hai pa. După ce ies din emisie ghici ce o să-ţi spun... dracului!

×
Subiecte în articol: parerea mea