x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Studentă la 10 ani! Mexicanca Dafne Anaya a mers la şcoală la 6 ani şi a învăţat în patru ani cât alţii în 12 (VIDEO)

Studentă la 10 ani! Mexicanca Dafne Anaya a mers la şcoală la 6 ani şi a învăţat în patru ani cât alţii în 12 (VIDEO)

23 Mai 2012   •   18:51
Studentă la 10 ani! Mexicanca Dafne Anaya a mers la şcoală la 6 ani şi a învăţat în patru ani cât alţii în 12 (VIDEO)

La 10 ani, Dafne Almazan Anaya este cea mai tanara studenta din Mexic. Studiaza la Instituto Tecnologico de Monterrey pentru a obtine o diploma in psihologie, la fel ca si fratele sau, care a absolvit cursurile aceleiasi institutii ceva mai "tarziu", la varsta de 18 ani...

Conform HuffingtonPost, Dafne a mers la scoala la sase ani, iar in patru ani a absolvit atat scoala primara cat si liceul. "Atunci cand aveam trei ani imi imitam sora cand isi facea temele. Chiar imi placea, apoi mi-am dat seama ca imi place sa citesc", asi aminteste Dafne, intr-un interviu acordat FOROtv.

"Imi place sa citesc. Nu imi place sa ma uit la televizor, exceptand documentarele", se destainuie micuta studenta, ai carei parinti o considera inca un copil. "Alearga prin casa, sparge vesela si isi incurca sosetele. Este un copil ca oricare altul", spune Dunia Anaya, mama fetitei, completata de sotul sau: "Este normal sa o incurajam sa se joace. Faptul ca studiaza la cel mai inalt nivel nu trebuie sa ii rapeasca bucuria de a se juca precum orice copil de varsta sa."

×
Subiecte în articol: copil mexic studenta monterey